Počas tehotenstva chudnem

31. dec 2022

Ahojte, stalo sa to niekomu, ze prvy a druhy trimester nepriberal ale chudol? Pri prvom tehu som konstantne priberala, nie moc..teraz cakam dvojicky, byva mi zle a do toho som este a bola dva tyzdne dost chora, som 14ty tyzden a mam stale tolko isto,minus tak jedno kilo...tak ci sa mam obavat alebo je to ok..doktor neriesil...dakujem za skusenosti

enigmaenie
31. dec 2022

Ahoj ja som to tak mala ze v podstate rodit som sla len s 1,7 kg navyse cize po porode som mala o 3 kg menej ako pred otehotnenim

autor
31. dec 2022

@enigmaenie a vsetko bolo vporiadku? Aj dieta malo normalne miery.?

maris5
31. dec 2022

Ja som pri prvom nepriberala vobec, isla som na matersku a nemala som skoro ziadne brucho. Vela ludi si myslelo, ze som dala vypoved. 😀 a zrazu po tyzdni doma mi aj brucho narastlo. Maly mal necele 3 kila a bol v poriadku.

tinka8301
31. dec 2022

Tiež som na začiatku schudla kvôli silnejším nevolnostiam. Až okolo 26tt som mala prírastok na váhe. Bábo rástlo, priemerne priberalo a narodilo sa úplne zdravé s 3,3kg. Si pod dohľadom lekára, nemaj strach 🙂

enigmaenie
31. dec 2022

Mne sa mala narodila v 33 tyzdni ale vsetko dopadlo dobre

stannkal
31. dec 2022

Ja som tiež začala priberať až v 2.trimestri. Veľa žien aj schudne kvôli nevoľnosti, to neni vôbec žiaden problém. Neboj, to malé si zoberie co potrebuje, aj keby tebe malo chýbať.

viestta
31. dec 2022

Ja som grcala prvú ligu a do. 7. mesiaca som riadne schudla, skoro 10 kg a krpec sa narodil skoro stvorkilovy

x_mery_x
31. dec 2022

Ja som.prve tri mesiace schudla 6kg :D nemala som chut na jedlo

betkaulicna
31. dec 2022

Ahoj 🙂 aj ja som chudla. Prvé dva trimestre šlo dole 8 kíl. Tretí som pribrala 4 naspäť. Podľa všetkého je bábätko zdravé 🙂 nič sa jej nestalo. Držím palce ❤️

sim_icek
31. dec 2022

Aj ja som chudla. Schudla som v tehotenstve vyše 12kg. Malý bol v absolútnom poriadku s váhou cca 3,5kg

mamatroch
31. dec 2022

Ja som najskor schudla 6 kg (a to som ani raz nezvracala)... Ked som sla rodit v 41.tt, mala som presne svoju vahu spred otehotnenia. Cize prirastok 0 kg. Syncek mal 51 cm / 3590 g. Je uplne v poriadku.

dankabetka
31. dec 2022

Pri prvom synovi som pribrala 6 kg, narodil sa 3,5kg
Pri druhom synovi som pribrala 4,5 kg a narodil sa 3,6kg.
Takze realne som schudla pri nich... 😉 pocas tehotenstva...
Pri prvom tehu to gynekologicka trosku riesila, pri druhom uz neriesila vobec.
Moja obycajna vaha je 56-57kg, z porodnice som sla pod 55kg pri oboch, a obaja su uplne v poriadku 😉

renab
31. dec 2022

3x tehotna a 3x som rodila v priemere o 10 kg lahsia ako pred tehotnostou. Vracala som este aj tesne pred porodom. Deti to nijak nepoznacilo.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rachel36a
1. jan 2023

Ja som pri druhom v prvom trimestri schudla 9 kg a ani do porodu som ich nazad nenabrala...rodit som isla o 3 kg lahsia ako pred tehu

cakambabatko
1. jan 2023

Ja som nezvracala vôbec ale schudla som do 6.mesiaca niečo okolo 4kg, až v siedmom som začala priberať

maminkadeticiek
1. jan 2023

Kolko si merala a vazila na zaciatku tehotenstva?Svagrina sa tiez chvalila ze chudne,ale to ze mala o 30 kil viac ako ostatne pred otehotnenim to uz nespomenula 😁

autor
1. jan 2023

@maminkadeticiek 50kg,,teraz mam v 14tom tyzdni 48,7kg

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre