Ahojte, stalo sa to niekomu, ze prvy a druhy trimester nepriberal ale chudol? Pri prvom tehu som konstantne priberala, nie moc..teraz cakam dvojicky, byva mi zle a do toho som este a bola dva tyzdne dost chora, som 14ty tyzden a mam stale tolko isto,minus tak jedno kilo...tak ci sa mam obavat alebo je to ok..doktor neriesil...dakujem za skusenosti
@enigmaenie a vsetko bolo vporiadku? Aj dieta malo normalne miery.?
Ja som pri prvom nepriberala vobec, isla som na matersku a nemala som skoro ziadne brucho. Vela ludi si myslelo, ze som dala vypoved. 😀 a zrazu po tyzdni doma mi aj brucho narastlo. Maly mal necele 3 kila a bol v poriadku.
Tiež som na začiatku schudla kvôli silnejším nevolnostiam. Až okolo 26tt som mala prírastok na váhe. Bábo rástlo, priemerne priberalo a narodilo sa úplne zdravé s 3,3kg. Si pod dohľadom lekára, nemaj strach 🙂
Mne sa mala narodila v 33 tyzdni ale vsetko dopadlo dobre
Ja som tiež začala priberať až v 2.trimestri. Veľa žien aj schudne kvôli nevoľnosti, to neni vôbec žiaden problém. Neboj, to malé si zoberie co potrebuje, aj keby tebe malo chýbať.
Ja som grcala prvú ligu a do. 7. mesiaca som riadne schudla, skoro 10 kg a krpec sa narodil skoro stvorkilovy
Ja som.prve tri mesiace schudla 6kg :D nemala som chut na jedlo
Ahoj 🙂 aj ja som chudla. Prvé dva trimestre šlo dole 8 kíl. Tretí som pribrala 4 naspäť. Podľa všetkého je bábätko zdravé 🙂 nič sa jej nestalo. Držím palce ❤️
Aj ja som chudla. Schudla som v tehotenstve vyše 12kg. Malý bol v absolútnom poriadku s váhou cca 3,5kg
Ja som najskor schudla 6 kg (a to som ani raz nezvracala)... Ked som sla rodit v 41.tt, mala som presne svoju vahu spred otehotnenia. Cize prirastok 0 kg. Syncek mal 51 cm / 3590 g. Je uplne v poriadku.
Pri prvom synovi som pribrala 6 kg, narodil sa 3,5kg
Pri druhom synovi som pribrala 4,5 kg a narodil sa 3,6kg.
Takze realne som schudla pri nich... 😉 pocas tehotenstva...
Pri prvom tehu to gynekologicka trosku riesila, pri druhom uz neriesila vobec.
Moja obycajna vaha je 56-57kg, z porodnice som sla pod 55kg pri oboch, a obaja su uplne v poriadku 😉
3x tehotna a 3x som rodila v priemere o 10 kg lahsia ako pred tehotnostou. Vracala som este aj tesne pred porodom. Deti to nijak nepoznacilo.
Ja som pri druhom v prvom trimestri schudla 9 kg a ani do porodu som ich nazad nenabrala...rodit som isla o 3 kg lahsia ako pred tehu
Ja som nezvracala vôbec ale schudla som do 6.mesiaca niečo okolo 4kg, až v siedmom som začala priberať
Kolko si merala a vazila na zaciatku tehotenstva?Svagrina sa tiez chvalila ze chudne,ale to ze mala o 30 kil viac ako ostatne pred otehotnenim to uz nespomenula 😁
@maminkadeticiek 50kg,,teraz mam v 14tom tyzdni 48,7kg
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj ja som to tak mala ze v podstate rodit som sla len s 1,7 kg navyse cize po porode som mala o 3 kg menej ako pred otehotnenim