ahojte,kto este drzi celibat kvoli placente?dnes mi to bolo zistene.mate to niektora.setrite sa ako?drzme si palce,nech sa to vytiahne
@barborka1154 tiez 16tt
Pridávam sa, ja mám centralis (vidím že sme tu zatiaľ všetky s rovnakým/podobným termínom 😂)
A teda okrem celibátu mi doktor povedal že budem rodiť cisárskym rezom.
tak ma to zaujalo,ci sa to dialo aj davno a tak som zacala citat,strasne ma to bavi.porodna babica napisala svoje skusenosti za 30rokov praxe.boli to roky 1930-40cca.aj vtedy sa zakazal sex,odporucali setrenie ale zeny na samotach mali vela prace,nemohli oddychovat,nastali tie iste komplikacie ako dnes.
Ahojte, prejavuje sa pri Vás nejako nízka placenta? Mne ju potvrdili pred 2 týždňami. Dnes a včera som trocha viacej chodila, pratala..teraz po toalete čierny hlien,nie veľa. Samozrejme už ležím, a dosť som sa zľakla 😟
@katka06 našťastie nijako cítim sa dobre ale už som si povedala, že sa budem viac šetriť a stres mi neprospieval zbytočne mi lietal tlak. Hlavne keď nemusíš nerob na vysávanie si kúp robota a ostatne všetko počká.
@barborka1154 pred dvoma týždňami má koly tomu hospitalizovali, ale okrem liekov, ktoré mám doma, mi nič iné nerobili, tak si myslím, že stačí ak som vyložila nohy a budem v kľude. Zajtra mám ísť aj tak na kontrolu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@bessdonna kolky si týždeň? Ja mám tiež nízko placentu len ja som ešte len 16tt tak uvidím či sa vytiahne.