Placenta je nízko a špinenie v 2 trimestri.

oblozka
22. aug 2019

Ahojte .som tu nová a som 14+3tt, bola som v nemocnici od 11.8-17.8 začala som krvácať .povedali mi ze mqm nízko placentu oddych pn, dali mi ascorutin tri krát za den, plus beriem duphaston a magnerot. Bolo všetko v ok vcera som bola u dr ten ma pozeral len zrkadlom a vravel ze, za krvácanie tam nieje. Dneska rano som sla na, wecko a mala som taky trošku vytok s farbenim neviem, ci ísť k dralebo len ležať. Bojim sa, uz, som pred dvomi rokmi o jedno babetko prisla. Ďakujem za všetky rady

sussana29
22. aug 2019

@oblozka Ahoj. To spinenie moze byt aj z toho vysetrenia. Mna na to vzdy dr. upozornuje. Kazdopadne, ked ti to bude pretrvavat, tak by som to sla dat skontrolovat.

malicka_mysicka
22. aug 2019

@oblozka ahoj, hned zavolaj lekarovi. Pre istotu. Ja som tiez v druhom trimestri vela krvacala a spinila a chodila do nemocnice ako na klavir i ked z ineho dovodu ako ty ale lekar mi vzdy povedal, ze 'teraz budete este par tyzdnov farbit, je to okej, nestresujte sa tym'. Alebo 'po vysetreni dnes zajtra moze byt krv'. Ked sa stalo nieco neocakavane, zavolaj. Better safe than sorry.

oblozka
autor
22. aug 2019

Dakujem. Mam kludovy rezim dneska cely den tak uz to je, ok zatial. No bola skm v panike ze, Co sa zase deje dufam ze, bude vsetko OK. Zlate zienky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre