Ahojte, chcela by som sa s vami poradit. Som v 18 tt a pocitujem take pobolievanie, pripadne pichanie odspodu. Neviem ci je to niekde odspodu v podbrusku, alebo priamo v posve, nie je to velmi silna bolest, skor take neprijemne a intervalove pichanie. Pocitovala som to v priebehu tehotenstva viackrat, no posledne dni sa mi to zda intentivnejsie. Bola som aj u mojej doktorky, krcok skontrolovala a je ok, rovnako vytery.
Mali ste niektora nieco podobne?
@janulka257 aj mne doktorka odporucila magnezium, no nemam pocit, ze by to bolo lepsie
Je to normalny tehu jav nicoho sa neboj.
@janulka2811 dufam, ze ano 🙂 no je to moje prve tehotenstvo, tak sa stale pozorujem a o drobca sa stale bojim.
@juliarubicka nemaj strach,uzivaj si to.
Ja a bola som na pohotovosti. Tiez som to mala v 18tt. Normalne ale v mojom pripade to bolo znasobene mykozou
@janulka257 ahoj, prosím ta mám podobný problém ako si mala aj ty pred rokom vedela by si mi poradiť ? ☺ chcem sa spýtať ci to pichanie bolo v podbrusku spôsobené nejakou infekciou alebo to potom preslo. Ci tiaj brali ster . Ďakujem 😊
@katulienkaja ahoj, to je po pravde už vyše rok a pol dozadu a moc si nepamätám prepáč... ale ako poznám môjho gyn určite mi ster bral
@janulka257 ďakujem aj tak za odpoveď 😊
@juliarubicka to pichanie je u mna bezne je to silne ale narazove a trva par sekund, deje sa mi to pocas ovulacie v podbrusku a v posve pocas menstruacie mam to tak od prvucickej menstruacie od 12 r az po sucastnych 37 r zvyklq som si- neriesim dalej nakolko mam vysledky ok od a po z aj gyn povedala ze niektore zeny to mozu tak pocitovat
@janulka2811 tehu jav? moze byt ale ja to mam roky rokuce aj bez tehu😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@juliarubicka Ahoj, ja mám rovnaký problém. Som v 16. týždni s dvojičkami. Tiež mi povedali, že všetko v poriadku. Dávam si magnézium a mám pocit, že to je lepšie.