Pichanie pod pupkom 21tt. Mám sa obávať?

nikolet_89
17. okt 2011

ahojte tehulky dnes som sla do obchodu a zacalo ma pichat pod pupkom je to normalne ?? alebo mam ist k lekarovi...malinka sa mi pekne hybe

feb13
17. okt 2011

@nikolet_89 A picha to odvtedy stale?

nikolet_89
autor
17. okt 2011

ńie nie iba vtedy, kym som dosla domov...a doma vacsinou sedim alebo lezim a vtedy je to OK

feb13
17. okt 2011

@nikolet_89 Tak urcite netreba, jedine ze keby si velmi potrebovala najst dovod hodit sa na PN-ku. 😉

nikolet_89
autor
17. okt 2011

nie nie studujem este nemam dovody na PN, ale dakujem 🙂

mimma17
17. okt 2011

@nikolet_89 ahoj aj mna sem tam zapicha ked idem rychlejsie musim pekne pomalicky.....🙂 ale ja mam zase taky problem ze ma uz tyzden boli ako konci hrudna kost tak asi 3-4 cm napravo ale strasne az na pohotovosti som bola ze ci to neni zlcnik lebo kopu tehotnych ma s tym problem ale nebol...ale vobec netusim co je to a najhorsie je ked sedim asi mi tam cosi tlaci ja vazne neviem ale je to hrozne neprijemne doteraz som mala problem s hrudnou chrbticou a teraz toto ked chrbtica polavila strasne....ja som na pn od 7 tt.....a som rada lebo predtym som robila v nemocnici a asi yb som to nezvladla

nikolet_89
autor
17. okt 2011

@mimma17 fuuu tak dufam, ze ti to coskoro prestane...a davaj si pozor

mimma17
17. okt 2011

@nikolet_89 no ja dufam tiez je to strasne iritujuce to ako keby mi nejaka kost tlacila do nejakeho organu ked nema miesto raz to pali stipe skriabe potom boli och joj :(

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre