Dobrý večer som v 14 tyzdni tehotenstva a dnes som spadla na zem vonku na dvore. Nebuchla som sa len som spadla na zadok na boku. Nemqm ziadne bolesti ani nic podobne. Bojim sa o dietatko. Co si otom myslite. Dakujem vsetkym.
Najskor bude babo uplne ok ale pre pokoj duše si zozen-pozicaj doppler a ked najdes tlkot srdiecka budes uplne kludna. Ak by si krvacala tak na pohotovost.
No čo si o Tom myslieť....nevidíme do teba...hádať sa nedá ani vestit....trebalo ísť hneď na pohotovosť a uistiť sa o svojom zdravotnom stave....drzim palce.....🤗🤗🤗🤗
@risoriskoveronka ja som mala v 22 tyzdni autonehodu, kde sa mi aj pas zadrel do brucha a na pohotovosti mi povedali, že dieťa je chránené plodovou vodou, čiže keď sa nestalo nič mne, tebe pri páde na zadok už vôbec nie. Neboj sa😊
Citim sa dobre ani nekrvacam ani nic podobne. Len som sa zlakla. Ale pre istotu zajdem dnes k lekarke. Dakujem vsetkym pomohli ste mi 😊
@risoriskoveronka moja mamina takto tiez spadla, ked cakala brata a ona na koleno a brat ma velke znamienko na kolene. ale inak je zdravy a nic sa mu nestalo. a to ona padla tusim zo schodov. ak sa bojis, tak pre istotu chod k doktorovi.
So mnou ruplo na ľade keď som bola nejak 26tt a našťastie nič okrem rozbitých kolien .. raz som pocítila aj prasknutie v panve (silné a bolestivé) a išla som na pohotovosť kde ma "vysmiali" takže tak .. ale radšej ísť zbytočne ako si potom niečo vyčítať
ja som tak spadla niekoľkokrát na ľade...a všetko Ok....Nebola som ani u lekára...načo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@risoriskoveronka ak cítiš diskomfort, krvácaš tak choď k lekárovi aj keď máš z toho psychickú nepohodu, nech si v kľude... dieťa si pláva v plodovej vode, chránené plodovým vakom, trochu si ho vytriasla, ale malo by to byť ok 🙂