Tie cos te absolvovali nifty. Ako dlho pokial vam dosli vysledky? A ako vam zavolali len ci su negativne alebo pozitivne? Ak boli pozitivne povedali vam aj konkretne co? A co nasledovalo dalej. Isli ste s nimi ku svojmu lekarovi? Mam kopec nejasnosti.
Je tu niekto kto mal negativne triple testy a aj tak mal pozitivne nifty? Dakujem
@lilsuri mala si robene aj triple? Boli aj tie pozitivne? Ako si nakoniec dopadla.?
@katulka1141 nifty bolo v 10tt, tripple v 12tt boli potom negativne (ale tie by to ani neodhalili, dokonca ani v ramci trisomy toto netestuju) a bola som teraz v 16tt na amnio a cakam na vysledok 🙏
@katulka1141
2019 - cca. 10 pracovnych dni a potom telefonat od Dr., ze mam prist - vysledok DS,
2020 - po 8 pracovnych dnoch SMS z Medirexu, ze ukoncili analyzu a vysledky zasielaju Dr., nasledne ma o vysledkoch po telefone oboznamila sestricka.
vela co sa tyka lehoty a interpretacie vysledku zavisi od firmy/labaku.. a potom od Dr., niekto oznamuje telefonicky, niekto osobne 😉
drzim palec 🍀
@lilsuri a mala si aj nejaky nalez na sone? Ja som zatial mala vsetko uplne ok. Teraz som bola na 3d v 19tt a babetko ma o 2tt mensi obvod hlavicky k telu a brusku.
Doktor vravel, ze to moze indikovat geneticku vadu. Ale mal aj problemy s viditelnostou. Tak dufam, ze zle pomeral.
@denden77 dakujem ti krasne. Ja som zatial mala vsetko ok.modlim sa, aby to tak aj bolo
@katulka1141 to sme 2.. verim, ze vsetko dobre dopadne 😊
Mne volala pani, ktorá mi brala krv. Ona mi zavolala, že je všetko v úplnom poriadku. Potom mi poslali výsledky mailom a myslím, že aj lekárovi.
Ja v 11 tt nifty ten kompletny na trizomie, potom tie dalsie syndromy a k tomu tie microdeletions, plus pohlavie tam bolo. Viem, ze niektore z tych microdeletions neboli take zavazne a nebolo bybyo velmi poznat. Jeden den brali krv a predomnou to zapecatili a rovno to islo kurierom do toho labaku. Do 5 dni mi volali naspat, ze nech sa stavim po vysledky. Vsetko vyslo super, pohlavie tiez sedi s usg neskorsim. Potom som mala aj asi vase triple, u nas sa to vola oscar kombi test, tam sa berie krv, testuje sa trizomia a k tomu este riziko preeklampsie plus organove sono. To bolo na konci 13tt a tiez vsetko oki. Trizomie boli bo vysokych cislach. To nifty este vo vyssich, tam nieco vychadzalo fakt na pomaly statisice a miliony. Ten oscar vysiel nejakona tisice, nieco ako 1:15000 a pod. Zle vysla iba preeklampsia 1:50 a to nasadili lieky a zatial ( 27tt) je pokoj. Inak my sme to robili iba z vlastnej iniciativy kvoli veku a teplotam v zaciatku tehu (7tt)
@kiki68 dakujem ti. Verim, ze to bude ok.
@katulka1141 drzim palce, ked to dobre vyjde je vacsi klud na dusi a vies aj pohlavie. Nepoznam nikoho, ze by sa to pomylilo v pohlavi alebo vysledku tych syndromov. A davali to robit viaceri znami po tej 35tke v tehu
Ahoj, mne z Triple testov vyšla pravdepodobnosť na DS 1:150.doktorka mi odporučila nifty test, po zobrati krvi mi na 8.den prišli výsledky emailom, všetko prehľadne rozpísané, pravdepodobnosť 1:7 miliónom. Pohlavie sa nám potvrdilo neskôr aj na utz. Som v 36tt tak dúfam, že testy neklamali.
Vysledky mam negativne. Placem od stastia ❤️
@katulka1141 gratulujem 😊🍀
Baby a aj vam prislo na mail ze obdrzali vzorku ci take cosi? niekde som to tu citala. Ci len potom vysledok?
@89katka89 Ahoj nifty pro mi vysli negativne, DS sa nepotvrdil. Ani nic ine nenasli. Aj morfo sono v 20tt u Cunderlika je uplne v poriadku.
Tie tripple su casto pozitivne lebo staci mala odchylka od "tabulkovych hodnot" a vyjde ti zvysene riziko. Aby zachytili co najviac pripadov. To neznamena chore babo, len ze to treba viac skontrolovat. Tak mi to vysvetlil moj dr.
Vysledky tripple mi volala sestricka v utorok, v stredu rano som bola na odbere nifty, prisla taka pani od nich, sestricka mi vzala krv, ona si to zbalila, podpisali sme papiere, zaplatila som svojmu gyn. V nedelu tesne pred 23:00 vecer mi prisli na mail vysledky ze nenasli ziadnu chromoz. abnormalitu.
Ake tie dni som nespala a preplakala.
Drzim ti moc palce, ak si mala prve sono ok, je obrovska sanca ze babo bude zdrave.
Ozvi sa ako si dopadla.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katulka1141 ja som mala nieco pozitivne a nevolali mi, ani mi to neposlali mailom ako slubovali, len to poslali priamo doktorke a ta mi to potom povedala aj dala tie papiere. Trvalo to 10 pracovnych dni, ale spracovali to uz na 5. den.