Ahoj prosim Vas o radu a kto ma skusenost. Dnes som 25+0, bola som na pohotovosti lebo som mala spinenie, všetko je v poriadku podla sona babo je 26+2 avsak docitala som sa zo správy ze mam krcek 2,5 cm, vonkajšia branka na špičku prsta otvorená, vnutorna uzavreta. Mam sa bat? Ďakujem za kazdu radu a postreh.
@veverkaveri no podla mna by si mala kludovy rezim ja som to pri prvej mala v tomto stadiu a lezala som v nemocke sa cudujem ze ta tam nenechali🤷♀️Kazdopadne skoc k svojmu dokimu este s tym ja som mala utrogestan a magnezko
Ahoj ja mam od 25tt mäkký krcok neotváram sa a bola som v nemocnici mam kludovy režim, zakázaný sex a kúpania sa v moc teplej vode... Ale tiež sa vtom nevyznám nejak ale beriem ze to je asi vážnejšie keď mám ležať...
@masha123 ahoj prosim ležala si v nemocnici? Alebo doma? Mala si nejaky extra kľudovy režim? Vdaka
@veverkaveri pri prvej som v nemocke lezala asi tyzden a potom tyzden doma hned som isla rodit ale mala som prisny kludovy
@veverkaveri inak bola som na kontrole a krcok skrateny a otvoreny takze sa to opat opakuje mam kludovy rezim a lieky🤷♀️😕
@masha123 oj držím palce🙏🙏ja idem v stredu tak som zvedavá.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@veverkaveri ak by to bolo nieco vazne tak vas domov nepustia takze hlavne pokoj a oddychuj, ale to ti urcite povedali aj na pohotovosti. Drzim praty, dobre bude 😊🍀♥️