Orgazmus v tehotenstve bez sexu

julianka312
9. sep 2024

Baby čaute. Mám už syna, pri prvom tehotenstve som veľmi po sexe netúžila, ale ani som sa toho nebála. Pred dvoma rokmi som potratila, tak preto sa asi tak bojím. Som v 14tt,pred dvoma týždňami som ležala v nemocnici kvôli špineniu... Dr mi zakázal sex. Ale ja mam neskutočne libido, k tomu manžel prišiel domov z práce po dvoch týždňoch, ako sex určite nie ale nejak ináč dosiahnuť orgazmus. Lenže som čítala, že aj taky orgazmus bez sexu môže byť riziko,kvôli tomu že sa sťahuje maternica. Lenže somnou tie hormóny strašne bijú 🤦🤣... Preto tie ktoré ste mali tiež nejake problémy v tehotenstve ako ste to mali potom keď ste mali chuť. Od začiatku beriem duphaston a teraz aj ascorutin

mimuska328
9. sep 2024

@julianka312 od začiatku zakaz mat sex. Som v 27tt a aj keď chute mam dokonca aj sny v noci tak bohužiaľ musím vydržať. Za to bábätko nám to stojí. Je to vytúžený malý zázrak a sex si užijem v živote ešte dosť ale nikdy by som si neodpustila keby sa niečo stane

lubisvecko
9. sep 2024

Presne tak, treba si prehodnotit, co je dolezitejsie. Vytuzene babatko alebo chvilka rozkose? 😀 Mozno to znie blbo, ale je to tak, stat sa moze hocico, este ked vam to aj doktor neodporucal.

julianka312
autor
9. sep 2024

@mimuska328 áno však samozrejme to isté aj ja nestojí mi to zato, ale ja sa pýtam či sa môže dosiahnuť orgazmus aj ináč ako sexom viete ako myslím, ja sa bojím ze aj keď sa len somnou pomazna či ten orgazmus môže uškodiť bábätku

egonsk
9. sep 2024

@julianka312 orgazmus babatku neskodi, ale otazne skor je ake mas rizika, ze ti lekar zakazal suloz. Zena vie dosiahnut orgazmus aj pohladenim, resp. lahkym podrazdenim niektorych casti tela.

evita11223
9. sep 2024

Myslim si ze samotny orgazmus by nemal vadit 🙂

mimuska328
9. sep 2024

@julianka312 orgazmus spôsobuje stahy maternice. Pre bežné ženy ktoré majú bezproblémové tehotenstvo to nespraví nič. Kedze máš špinenie a musela si byť až v nemocnici tak by som neriskovala. Ja mam skrátený krcok, nizko placentu tiež som mala špinenie cely 1. Trimester a musela som len ležať a veriť ze bábätko sa udrží na orgazmus ma ani nenapadlo pomyslieť

julianka312
autor
9. sep 2024

@mimuska328 áno, na to ani ne myslím ale príde to úplne samo, sama neviem ani z čoho. No plod bol v poriadku ale stým že som v minulosti už potratila tak ma radšej nechali v nemocnici.

klip0
9. sep 2024

@egonsk si gynekológ ? Asi nie. A tak aj vyzerá tvoja laická mužská rada

egonsk
9. sep 2024

@klip0 co som jej podla teba zle radil? Ci si len potrebujes kopnut po dlhom case znovu?
Som tam jasne uviedol, ze dietatu orgazmus neskodi a za tym si stojim.. ale aby zvazila suloz som jej v naslednej vete uviedol. Len ty mas asi problem s citanim a chapanim, ze?

monnci2226
9. sep 2024

ja by som na tvojom mieste pockala a na dalsej kontole to prediskutovala s lekarom. orgazmus sposobuje stahy maternice co moze byt problem ak mas rizikove tehotenstvo a si na liekoch na udrzanie tehotenstva. taktiez moze po orgazme stvrdnut nachvilu brusko, co tiez pri rizikovom tehotenstve moc nechces ... pockaj a uvidis co ti na to lekar. mozno sa do buducej kontoly tvoj stav upravi a vsetko bude ok.

smajliica
9. sep 2024

Ja som mala rizikové kvôli hematómu a orgazmus bol zakázaný kvôli sťahom maternice. Záleží asi aj prečo máš rizikové. No poradila by som sa určite s doktorom.

klip0
9. sep 2024

@egonsk neškodí ale spôsobuje sťahy maternice, čo pri rizikovom tehotenstve naozaj nieje žiadúce. Ale tak ty vieš lepšie... 🙂

janickamalicka1988
13. sep 2024

Ja sice sex nemam zakazany, ale dohodli sme sa s muzom, ze vydrzime, aby sme babatku neublizili, kedze sme sa on dlho snazili. Horsie, ze sa zo spanku casto zobudim na orgazmus. Pritom sa mi ani nesniva o sexe, ale tie krce, stvrdnute brucho a nervy co z toho mam, ci sa co nestalo babatku, mi veru nestoji za to. A kedze ty si este do toho bola v nemocnici, netiskovala by som ani nahodou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre