Ahojte,
som v 16tt,sex zakazany,kvoli krvacaniu.Od kedy som tehotna mam strasne chut na sex,tak ked manzel bol v robote tak som si pozrela filmy pre dospelych,a dosiahla som orgazmus.Potom som isla na wc,zacala som velmi krvacat,neviem ci od toho ze som mala orgazmus,kedze od rana som na wc nebola.Bola som hospitalizovana,ale nezistili preco krvacam.Hovorili aby sme s manzelom zatial nemali sex pre istotu,ale vecer som mala divoky sen a zobudila som sa na orgazmus🙈 zacala ma boliet podbrusko,velmi som sa zlakla.Teraz ked som vzrusena,tiez ma trosku boli podbrusko.Je to podla Vas v poriadku?
Mi sme preto nemali sex az do konca tehu,slabe cievky pri sexe popraskaju a zacnu krvacat,ja som preto brala ascorutin
Keď máš sex zakázaný, tak jednoducho nemôžeš, ani sexovat ani mat orgazmus "svojpomocne".Proste to vydrzat, nič iné sa nedá robiť. Keď je tehotenstbo v poriadku, tam môžeš mať sex až do konca, ale akonáhle si riziková, tak holt nič sa nedá robiť
@skarli nie je pravda to co píšeš "Keď máš v pohode tehotenstvo môžeš mať na začiatku sex ale málokedy (aj s orgazmom) potom už nie lebo pomocou orgazmu sa ti maternica sťahuje a škodí bábätku a......" ak je bezproblémové tehotenstvo sex netreba vôbec obmedzovať. Jedine ak sú problémy napr stahy maternice, hroziaci potrat, skracujuci sa krcok, skore otváranie.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ak máš rizikové tak môže to byť nebezpečné a môžeš potratiť keď máš orgazmus... Byť tebou by som na také veci ani nemyslela aj keby mam na to neviem aku chuť. Keď máš v pohode tehotenstvo môžeš mať na začiatku sex ale málokedy (aj s orgazmom) potom už nie lebo pomocou orgazmu sa ti maternica sťahuje a škodí bábätku a keď sa to veľmi stihne môžeš potratiť aj keď budeš v neviem koľkatom týždni