Ahojte baby. Takto. Od asi 22tt /teraz som 30tt/ mam skoro denne menstruacne bolesti. Je to slaba bolest , znesitelna ale otravuje mi to mysel. Bolia krize, vajecniky atd...niekedy mi to prejde ked sa silno naobliekam a niekedy nie. Mavam to zvycajne v doobednych hodinach alebo vecer a hlavne ked sedim alebo lezim. Teda pri pohybe, v praci sa mi to vobec nerobi. Bola som s tym uz 2x u lekara , ci sa mi nahodou neskracuje krcok . Neskracuje stale 5,6mm ci kolko . Moc negativny . Kazal iba magnezko ale to mi v tomto obzvlast nepomaha- necitim zmenu . Nechcem sa stale strachovat a tak hladam pricinu cim by to este mohlo byt? Ked som si aj myslela ze su to poslickovia tak ma Dr.zahriakol ze v tomto tyzdni by to nebolo dobre znamenie. Moze ist o nejak zvlast citlivu maternicu? Nieco s oblickami? Ak mate podobnu skusenost budem vdacna za vase reakcie.
@romanatrnavska dakujem lebo ..toto je moje druhe tehotenstvo a to preve si v takomto nepamatam a mala som problemy s podozrenim na odtok plodovky tak teraz sa strasne sledujem a kontrolujem :( asi rozumies a dakujem
@olla jasne chápem 🙂 aj ja prežívam teraz druhé tehotenstvo a je úplne iné ako prvé ale pokým chodíš na pravidelné kontroly a vždy všetko v poriadku tak si užívaj drobča v brušku 🙂 držím palčeky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To ti napíše každá že ma podobnú skúsenosť lebo toto je proste tehotenstvo to sú úplne bežné príznaky že v tehotenstve bolia kríze, dieťa sa tlačí a kope, maternica sa roztahuje... To co ty opisujes není nič zvláštne v rámci tehotenstva 🤷🏻♀️ nestresuj sa a užívaj si to 🙂