Opakujúce sa menštruačné bolesti od 22tt, čím to môže byť?

olla
2. dec 2019

Ahojte baby. Takto. Od asi 22tt /teraz som 30tt/ mam skoro denne menstruacne bolesti. Je to slaba bolest , znesitelna ale otravuje mi to mysel. Bolia krize, vajecniky atd...niekedy mi to prejde ked sa silno naobliekam a niekedy nie. Mavam to zvycajne v doobednych hodinach alebo vecer a hlavne ked sedim alebo lezim. Teda pri pohybe, v praci sa mi to vobec nerobi. Bola som s tym uz 2x u lekara , ci sa mi nahodou neskracuje krcok . Neskracuje stale 5,6mm ci kolko . Moc negativny . Kazal iba magnezko ale to mi v tomto obzvlast nepomaha- necitim zmenu . Nechcem sa stale strachovat a tak hladam pricinu cim by to este mohlo byt? Ked som si aj myslela ze su to poslickovia tak ma Dr.zahriakol ze v tomto tyzdni by to nebolo dobre znamenie. Moze ist o nejak zvlast citlivu maternicu? Nieco s oblickami? Ak mate podobnu skusenost budem vdacna za vase reakcie.

romanatrnavska
2. dec 2019

To ti napíše každá že ma podobnú skúsenosť lebo toto je proste tehotenstvo to sú úplne bežné príznaky že v tehotenstve bolia kríze, dieťa sa tlačí a kope, maternica sa roztahuje... To co ty opisujes není nič zvláštne v rámci tehotenstva 🤷🏻‍♀️ nestresuj sa a užívaj si to 🙂

olla
autor
3. dec 2019

@romanatrnavska dakujem lebo ..toto je moje druhe tehotenstvo a to preve si v takomto nepamatam a mala som problemy s podozrenim na odtok plodovky tak teraz sa strasne sledujem a kontrolujem :( asi rozumies a dakujem

romanatrnavska
3. dec 2019

@olla jasne chápem 🙂 aj ja prežívam teraz druhé tehotenstvo a je úplne iné ako prvé ale pokým chodíš na pravidelné kontroly a vždy všetko v poriadku tak si užívaj drobča v brušku 🙂 držím palčeky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre