Ahojte, v posledných dňoch sem píšem snáď každý deň, každý deň tehotnej je iný, veď to isto poznáte 😃 momentálne som 15+5tt a už mi začalo tiecť kolostrum, našťastie ešte nie samovoľne, len pri určitom tlaku. Viem, že je možné aby vytekalo takto skoro, ale vraj je malá šanca, tak som trošku v úžase, že práve mne sa to deje. 😃 Vy čo ste si tým prešli ste si ho aj vytláčali?(myslím, že sa to nemá). Ako prebiehalo potom po pôrode vaše dojčenie? Všetko bolo v poriadku? Nemali ste veľmi veľa mliečka? Ďakujem 🙂
@sejbipi aj ja som to mala. Momentálne som 38tt a tečie, keď pritlačim nechtiac rukou alebo lezim na boku a tlacim na prsník. Dávam si preventívne vlozky do podprsenky, ak idem niekam medzi ľudí. Nevytlacam to nasilu, nemá sa to a som zvedavá, čo bude po pôrode. 😅 či ho bude toľko aj potom, či nie
Mne vytekalo asi od polovice tehotenstva dost casto a po sekcii som mala hned mlieko, ale to mozno bolo aj preto, ze hned, ako krpca vytiahli von, tak ho polozili mne na hrud a boli sme tak asi 3 hodiny a aj potom bol stale so mnou na izbe...no a mlieka som mala zo zaciatku vela, asi do jeho 14 mesiacov som sa bez vloziek do podprdy ani nepohla...teraz ma maly 2roky a 2 mesiace a velakrat sa stane, ked ho mam na rukach a tlacim si na prso, ze mam hned mokry flak...ale neviem, ci mnozstvo mlieka zavisi od toho, kedy ti zacne vytekat kolostrum
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sejbipi nic si nevytlacaj, nema sa to. Mlieko sa ti prirodzene spusti po pôrode, po sekcii zvykne neskôr, inak by malo hneď.