Ahojte, chcem sa opýtať či je tu nejaká mamička, tehuľka ktorá mala problém z nízkym progesteronom..?
@ja_bb ale áno lekár mi to predpísal ja už som v 19tt každé dva týždne sa mi kontroluje krv či dobre stúpa no pred dvoma týždňami už bol 185 doktorka mi vysadila utrogestan no teraz po tých dvoch týždňoch klesol na 114.. Tak mám strach.. Keďže som pred týmto dva krát potratila..
@niikiis a lekar ti ho nenasadil znova ked ti tak klesol? ja mam v zaznamoch, ze napr. v 17tt by mal byt 160 a potom v 21tt okolo 190. Urcite si ho pytaj znova. Ja som tiez brala utrogestan asi do 5. mesiaca a pribezne to doktor kontroloval ci neklesa...az ked bolo vsetko ok sme ho vysadili
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano, bezna situacia. Pred otehotneim aj v tehotenstve Utrogestan/Dufaston. Zabrani pripadnemu potratu, udrzi tehotenstvo, pripadne pred otehotnenim dopomoze k otehotneniu. To by ti ale lekar mal sam predpisat,ak ti zistil nizku hladinu.