Ahojte tehulky som v 19 tt a zatial som pribrala necele tri kila podla bmi som zatial v norme je nejaka v podobnej situacií prípadne ma podobnu skusenost ? papam normalne skoro stale kazde dve hodiny nieco.... pocas celeho tehu som vracala dokopy 4x inak nic......dakujem.
Jasne, je to uplne normalne, ja som v kazdom tehotenstve na zaciatku vzdy schudlla, a zacala som priberat az po 20tt...a potom to slo hore az nezelane rychlo😅 bud rada , ze si zatial nic nepribrala, ono to pride😊
Ahoj,ja som do 20 tt pribrala 2 kg a teraz som 35tt a mam plus 11 kg,neboj ono to pride 😉
sestra za cele tehu pribrala tak 2-3kg. cize v pohode. najviac sa pribera v poslednom trimestri
@alex5896 to je o.k,ja tiež podobne a v termíne ejha,kde sa vzalo tých 13kil navyše?🙂
Do ôsmeho mesiaca som pribrala 3 kg. A potom za mesiac plus 4kg.Najviac sa priberá v treťom trimestri
@alex5896 Ja som pred tehotenstvom mala 55 kg a rodiť som išla s 54 kg. Tehotenstvo normálne, fyziologické bez problémov. Pokial babo rastie, tvoja váha je nič nehovoriaca.
Ja som bola do 20 t v mínuse. Takže pokoj. Do 42 tt ( prenášala som ) to ale bolo 13 v pluse.
Do 3 m som mala pôvodnú váhu.
@alex5896 do 23tt som nepribrala ani gram. Všetko bolo ok.
dakujem kraasne uz som kludnejsia 🙂
@alex5896 je to v poriadku 🙂 ja som prvé tri mesiace schudla zo 46kg na 43kg a potom som presne ako ty okolo 19tt nabrala naspäť tie 3kg konečne mi chutilo jesť a teraz som v 29tt a už to ide rýchlo hore už mám vyše 51kg ... takze je to v pohode hlavne že priberáš a nechudneš 🙂
Ja som za cele tehu pribrala 4,5kg, nechudla som na zaciatku ani mi nebyvalo dako zle, zacinala som na vahe 55kg a skoncila pod 60kg 🙂 kym rastie babo v poriadku a ty sa citis dobre, nestrachuj sa
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
však to je OK... priberanie je ešte pred tebou... 😉
za 6 mesiacov som pribrala 1 kg...