Ahojte...dnes som bola na morfologickom usg a moj drobcek vazi len 328g a dr.povedal ze je to malo.Mam aj zhorsene prietoky...velmi sa bojim lebo v decembry mi robili sekciu lebo drobec nerastol a dopadlo to zle...kolko vazili vasi drobci v 21tt?
Bojim sa,aby sa zas nieco zle nestalo...
Neboj ono mozes mat zle vypocitany termin a to urobi svoje susede vraveli tiez zle prietoky a ma krasneho 3 chlapceka velky a zdravy ako buk
Ahoj mne malinka vazila 351g, v 20 tyzdni,tak neviem nepovedala mi nic doktorka.
Uzv je velmi nepresny, netreba to vobec brat dramaticky
Len problem je ze aj prietoky su zhorsene a ani neviem co robit aby sa to zlepsilo a aby drobec rastol
Akurat dnes Som citala ze magnezium a pod vitaminy to dokazu zlepsit lebo ovplyvnia placentu k lepsiemu vykonu ale ci to funguje to neviem....
Beriem magnezium,aj anopyrin a aj si picham Fragmin....uz neviem co robit...bojim sa...
Neboj urcite sa to upravy hlavne sa ukludni lebo stresom si pohorsis
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Neviem presne porovnat mne zas vravia ze je moc velky mne mal v 23+5 698g+93geste odhad hore