Ahojte, chcem sa Vás spýtať, či Vám doktor robil sono/ultrazvuk na každej prehliadke. Lebo mne zatiaľ robil len 2x a to som už v 25tt. Ako doktor vie že je všetko Okej keď mi len postláča brucho a to je všetko? Tento týždeň mám mat prehliadku, mozem od neho žiadať aby mi to sono spravil aj keď on ho v plane nemá? Ďakujem za rady.
Môj doktor mi robil sono pri kazdej návšteve. Poisťovňa ti prepláca 3x sono, ostatne si musis zaplatiť sama
A koľko to cca stojí? Asi to má každý doktor individuálne však?
Mne robila moja kazdy mesiac sono co som prisla na prehliadku. Stale vserko pozrela kolkl cca meria srdiecko sme popocuvali aj mi odfotila. Kazdy mesiac som vedela ze je maly spuntik v poriadkh. Nebola by som kludna kebyze mi nerobila sono
Poistovna preplaca iba 3 sona.Zvysok je na doktorovi,ako sa k tomu postavi.Moj robi kazdu poradnu a nepyta nic.Sam povedal,ze radsej minutu pokuka to dolezite,ako ma nieco zanedbt koli jej poistovni.Neviem ci tsky este vobec niekde je,co urobi a nic nepyta.
Mne robil 3x so o ale potom vždy počúval srdiečko. Treba ho upozorniť. Ú môjho ak som chcela sono naviac, tak stalo 10 euro. Ale ja som nežiadala, pre babo to asi tiež nie je najlepšie.
My každú poradňu pozeráme aj s partnerom. Asi by som nebola v klude keby ho nevidím.
Kazdu poradnu mi robil sono, aspon take rychle, velke sona robil tri krat. Ale nedoplacala som nic.
Mne robi sono každú jednu poradňu a nikdy za to neplatím 🙂 platila som len keď som bola na 3/4D inde 🙂
@julka5551 mne moja robí každú poradňu. Už mi robila aj 3D dokonca a všetko zadarmo, len za fotku som platila
Ja si to už nepamätám ale asi tiež len 3x mi robil sono.
Mne robila kazdu poradnu a platila som tusim 12€. Trvalo to mozno minutu, vzdy pozrela polohu babatka, prietoky, hlavicku a tiez vzdy potvrdila pohlavie😊
Môj robil vždy a nič som neplatila
Pro oboch tehotenstvach mi robil sono na kazdej poradni - bezplatne.
Mne zakaždým pozriev rýchlosti ci bije srdiecko a koľko podrástlo 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Žiadať môžeš, ale poisťovňa mu prepláca len určitý počet són za tehotenstvo (asi 3-4 nepamätám presné číslo) takže je možné že si zaň zaplatíš