Nevoľnosti a nechutenstvo v 14. týždni

soni111
5. máj 2020

Ahojte už od 6 týždňa som zvracala a mám nevoľnosti ešte aj teraz a sú dni keď ešte zvraciam, nechutí mi nič sladké vôbec nie ako niekedy že som musela každý deň mať niečo, zatiaľ nemám ani bruško ,bola som na prvotrimestrialnom screeningu všetko je ok ...ale aj tak sa bojím či bude všetko ok som 14 týždeň

callisia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soni111
autor
5. máj 2020

@callisia a si pribrala niečo?

kiki68
5. máj 2020

Vsetko oki, ja podobne. Mne to preslo v 18tt a zase sa vratilo v 30tt . Neboj , tiez sladke jula bodov. V 20tt som mala sladke, ze som sa nezosablila z toho. A pribrala som v tehu 11 kg zatial. Uz idem tahat 33tt .

callisia
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
soni111
autor
5. máj 2020

Ďakujem za odpovede snáď to prejde a bude mi lepšie🙂

zuzu1994
5. máj 2020

@soni111 ahoj ja grcam od 5tt a to som teraz v 19tt schudla som 6kg a pribrala 2kg👌

jaskolka
5. máj 2020

A prečo by nemalo byť všetko v poriadku? Nevoľnosti sú individuálne, mne bolo nonstop zle od 6 týždňa do 14.tyzdna, v kuse ako po opici, žalúdok na vode, len minerálky som liala do seba, nejedla som skoro nič. Potom akoby utalo, pohoda.Teraz by som dakedy zjedla aj slona😅😅 Bábätko je v poriadku, potvrdili ti to aj u lekára, netráp sa, v jeden deň trebárs zješ koláč, druhy už nie. Doslova dennodenne môže dačo nove prísť, raz boli hlava, potom chrbat, potom úplne že super sa cítim, a o dva dni už fnukam, lebo v obchode nemali moju značku Cottage 😅😅. Su ženy, čo do konca im je zle, a naopak ženy, ktoré ani nevedia, že sú tehotné, nebyť bruška. Hlavne sa nestresuj, neplas, to asi najviac škodi bábätku

soni111
autor
5. máj 2020

@jaskolka ďakujem pekne za podporu 🙂

jeanne14
5. máj 2020

Zo mna šlo takmer všetko von do 24tt ešte 😕 schudla som 8kg, ale už mám plus 1kg naspäť. S malou je všetko v poriadku, velkostne sedí na daný týždeň. Babo si vezme z tvojej stravy čo potrebuje 😉

soni111
autor
5. máj 2020

@jeanne14 ďakujem pekne a co bolesti podbruska sú poriadku ?

jeanne14
5. máj 2020

@soni111 to už skús s dr svojou. Ja som mala bolesti len sem tam, teraz beriem magnezium lebo mna boli panva pri väčšej námahe

lenuska9999
5. máj 2020

No v tehotenstve je to tak. Niekto zvracia, niekto nie. Niekomu to vydrží dlhzsie, niekomu kratšie. Ja som zvracala asi do 7 mesiaca a to aj 20 krát do dňa...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre