Ahojte. Som v 27 tt a asi pred tyzdnom mi zacalo byt nevolno,az na odpadnutie. Dnes som dokonca aj zvracala,co sa mi este od zaciatku tehotenstva nestalo ani raz. A mozno sa to zda len mne,ale ako keby sa mi zmensovalo brucho a prestala som priberat. Co sa to deje?
Tlak mam nizky uz od zaciatku tehotenstva. Pre istotu pojdem k doktorovi,ale az v pondelok,lebo zajtra je sobota 😉
@veruska1488 ako mi je dobre ,žena na materskej,ale ak by sa to zhoršilo...choď radšej na pohotovosť
@veruska1488 hmmm mozno sa prilis sledujes...citis pohyby??? ... nevolnosti nie su ojedinele ani teraz...ja sice ziadne nemam, ale viem o zenach ktore mali nevolnosti aj v druhom trimestri...ale ak mas zly pocit tak chod v pondelok k tomu doktorovi.
Ano,pohyby nastastie citim. Ved uz sa zo mna smeje aj moj priatel,ze ako sa mi moze zmensovat brucho,ale ja to tak vidim...Veru,v pondelok pojdem. Ďakujem
@veruska1488 mohlo ti prísť zle aj od tlaku ... podľa mňa to, že ho máš nízky ešte neznamená, že ti občas nemôže vyskočiť .... 😒 Určite si ten tlak meraj (pre istotu). Poznám prípad, že jedna holka mala problémy s tlakom, stále jej skákal hore dole a z toho zvykla zvracať .. Držím prsty 🙂 P.s. určite choď v pondelok k Dr., ak ti bude zle, tak na pohotovosť, veď zdravie tvoje aj bábätka je najdôležitejšie 😉
@veruska1488 ahoj, docitala som sa ze si mala v 27 tyzdni nevolnosti, ako to dopadlo? ja prave uz 3 den mam take iste priznaky ako ty si mala v tomto obdobi. Rano sa mi toci hlava, a niekedy aj cely den som taka nijaka, aj zaludok je ma pobolieval niekedy som mala aj krce spojene s hnackou. ale hlavne to tocenie hlavy a zistila som ze som aj citliva na ostre slnko, vtomto obdobi a tym sa to zhorsi. Zrejme to bude aj tlak, mavam ho dost nizky. Pohyby mam kazdu chvilu akoby babo ani nespalo niekedy.
Zaujimalo by ma teda ako si dopadla ty, co ti povedali. Lebo uvazujem ze pojdem aj ja k dr. V stredu mam aj glukozovy test tak neviem ci to vydrzim dovtedy alebo tam mam zbehnut skor.
ty uz v tomto obdobi zrejem uz mas aj babtko, alebo cokoskoro. Tak drzim palce.
alena
@alika36 Ahoj,tie nevolnosti vtedy trvali asi dva tyzdne a potom sami od seba prestali. Ale ak mas pochybnosti,tak radsej skoc ku svojmu lekarovi,aby si si bola ista,ze je vsetko v poriadku. Babatko este nemam ale uz cakam kazdu chvilu 😉
jeej si zlata ze si odpisala tak rychle, aj ja dufam ze to pominie rychle, dala som si 2 hrusky po cerealiach a akosi to pomohlo aj ked nie rychlo, ale citila som ulavu, neskor po prechadzke so psom som si dala este rozok s maslom a zihlavovy caj ( mozno to bol nedostatok zeleza). teraz som vpohode, tak uvidime zajtra ci sa to zopakuje.
Drzim ti palce nech vsetko dobre dopadne a obaja ste vporiadku. Este raz dakujem. 🙂
alena
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
halavne žiadny stres,buď ti bábätko tlačí na žalúdok alebo si radšej daj hneď zmerať tlak či sa niečo nedej alebo je ti jednoducho zle a radšej choď zajtra k dr. a budeš mať istotu,že si v poriadku a kývu s tebou hormóny 😉