Nevidieť bruško v 4. mesiaci

anetkasivakova
10. júl 2022

Ahoj som v 4mesiaxi teh. Ale brusko mi nejako nevidno ešte 😐

diamond007
10. júl 2022

@anetkasivakova buď rada... Mne pri prvom sa ukázalo až v siestom a podľa mňa to je výhoda. Nebude ti toľko zavádzať

anetkasivakova
autor
10. júl 2022

@diamond007 Ale pohyby si musela cítiť skôr

nika0204
10. júl 2022

@anetkasivakova bud radaa presne.😀mne nebolo vidno skoro do konca 7meho.. ptm si este uzijes

anavixy
10. júl 2022

To vôbec nevadí. O chvíľu vykukne a bude sa len zväčšovať, dočkáš sa 🙂 pohyby budes citit o cca mesiac

diamond007
10. júl 2022

@anetkasivakova jasné, pohyby tuším od cca 21-22tyzdna ak sa nemýlim.. ktorý si týždeň?

anetkasivakova
autor
10. júl 2022

@diamond007 15 aj 5den

anetkasivakova
autor
10. júl 2022

@anavixy No dufam😇

diamond007
10. júl 2022

@anetkasivakova tak to máš ešte čas, dockas sa aj bruška aj pohybov zachvilku 🙂 najskôr ťa potešia s pohlavim, potom s kopancekmi 🙂 9mesiacov je veeelmi dlhá doba, čím dlhšie menšie bruško, tým len a len lepšie.

zuzinka888
10. júl 2022

@anetkasivakova mozno budes mat len take mini brusko ako ja.este v 7 mesiaci som vyzerala ze som sa len vela najedla. No za to mi narastol zadok🙈. Par tyzdnov po porode bolo ako pred porodom. A ziadne strie. A vobec som sa necitila ako veleryba takze male brusko ma len vyhody.👍

anetkasivakova
autor
10. júl 2022

@zuzinka888 Mne vyrastli prsia 😂

anetkasivakova
autor
10. júl 2022

@diamond007 Ved toho sa neviem dočkať 😇

diamond007
10. júl 2022

@anetkasivakova toto si prečítaj v 8 alebo 9 mesiaci a zasmejes sa potom 😀
Dočkať sa dočkas, čím neskôr tým lepšie pre teba ale asi to cítiš inak 😇

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nika0204
10. júl 2022

@anetkasivakova tak tak presne ako ti pisu ja som sa tiez nevedela dockat a teraz som 8mesiac a nemam extra velke brusko ale uz mi robi problemy aj bolesti mam😀😀ale ano pohyby si uzivam aj ked sem tam zabolia..

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
basul1k
10. júl 2022

@anetkasivakova ja v 16tt. Teraz som 31tt a už je oveľa väčšie 😊 neboj, to príde

nanka888
10. júl 2022

Ahoj ja som v 17tt+5 a asi az pred tyzdnom mi tak zrazu vykuklo take mini brusko ☺️❤️

didi2102
10. júl 2022

@anetkasivakova do 6mesiaca si moje okolie nevsimlo ze som tehotná a to sme boli nonstop v kontakte , pri druhom tehu som bola v 4m na svadbe a mala som šaty len mierne do A a znovu nik nič , bola tam celá.rodina

miskamicha
11. júl 2022

@anetkasivakova vobec nevadi. Mne kus vykyklo na konci 5.mesiaca. teraz som znova twhu..cakam dvojky..som 12+0 a brucho mam jak v predch.tehu v 20 tyzdni

elizabet173
11. júl 2022

@anetkasivakova mne bolo vidiet hadam az na konci siesteho a to som bola stihla

nikaromankova2017
13. júl 2022

18 až 19tt tehotenstva už mi je vidieť brucho. Čiže od 14 až 15tt mi už bolo vidieť. Už som v 22tt a stále pekne rastie či veľké či malé. Ale už pomaly cítim pohyby.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre