Nespavosť v tehu

kmysiakova
19. máj 2018

Baby neviete co pomaha na nespavost ?? V noci sa zobudim aj 5 krat a casto sa v noci zobudim a nemozem spat.. Nejake vitaminy alebo ucinne rady ? Dakujem 🙂

boglarkaszabova
19. máj 2018

@kmysiakova u mna je tiez podobne 😂

citronely
19. máj 2018

tie podobne 😊

milladas
19. máj 2018

Som v 26tt a ako som tehotná, tak som sa poriadne nevyslala 😑ale každý deň poobede to vždy dobehnem,a poobedný spánok čo i len hodinku mi veľmi pomôže.

hennyinnsbruck
19. máj 2018

Ani nehovor ja som namiesto nevolnosti do 12tt trpela nespavostou😭😭😭 sa to posledne dni zlepsuje... Tiez som dohanala obednym spankom... Dufam to bude uz len lepsie...

margaretka_
19. máj 2018

Aj ja to poznam. Pri prvom som sa z toho smiala, ze trening na nespanie v noci kvoli babatku :D

karmela
19. máj 2018

Ja som to mala celé tehu 😁 Nespavosť v noci som fičala na telke alebo knihe.A cez deň bol hodinkovy šlofik ktorý pomohol 😊

mariah0307
19. máj 2018

Dievcata na zaciatku tehu som nespala lebo mi bolo zle zle zle zle do 16 tt.. ptm sa to upravilo trošku ale snivali sa mi mega mega haluze cele tehu a teraz sim 37 tt a tiez nespim lebo kazde prevalovanie zo strany na stranu do zabrat :D takze ucinny trik ziadny nemam :D jedine mam ten velky vankus z lidla ktorym sa na rozne variacie vypodlozujem :D

eliska13
20. máj 2018

@milladas a možno preto nevieš spať v noci🙂 skús ten kolobeh prerušiť a vydržať do vecera

janasz06
20. máj 2018

A co take behanie na zachod 300x za noc to je ina paradicka 😁.Som uz na konci tehu este mame 3 dni do TP a toto je uz ine peklo.Tiez nespavam.A tiez sa smejeme,ze rozcvicka na najblizsich par rokov.Baby drzte sa👍

monica222
20. máj 2018

@kmysiakova baby ja som pocas celeho tehu spala v noci dve hodiny a to si nerobim srandu a cez den vobec a toja som bola velmi aktivna kazdy den som do 8 mesiaca turistikovala a na mna nezaberalo nic ale ze absolutne...no a teraz ma mala 7 mesiacov a tiez spanok nic moc 🙂

dlucy
21. máj 2018

Skus si dat magnezium

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre