Nespavosť v druhom trimestri

vasjar
12. dec 2020

Nemôžem spať. Zaspím okolo 9 a už od 2 rána som hore. Nejaké tipy?

deti95060810
12. dec 2020

od 9 do 2 hod. máš 5 hodín... to nie je také najhoršie.... pri malom bábu si nepospíš ani toľko ...😉
Ale v lekárni sa opýtaj či by si nemohla DOSPINOX.... ja si to sem tam dám a je super... stačí 2 vstreky pod jazyk...Lekárka odporučila pre moju 10 r. dcéru. Kúpiš v lekárni stojí cca 10 e.
popr. sa opýtaj gyn. čo s problémom...

malicka_mysicka
12. dec 2020

@vasjar myslim ze to je bezne, ja sa tiez stale budim a len sa prehadzujem, aj niektore tehotne kamosky mi tak vraveli, skus vydrzat hore do 11 aby si pospala aspon do 5, lebo o 2 byt hore je dost na figu ☹ ja som si v prvom teho hovorila ze to je priprava tela na babatko 🙂 teraz som druhykrat tehotna a mam male dieta, pracu, domacnost, tak o 11 odpadavam od unavy, ale v noci sa aj tak 4x zobudim, a od 5:30 som uz hore.

dagmar13
12. dec 2020

Mne to neprešlo stále 🤣 a som 8 mesiac ,ale pomôže keď pôjdeš okolo 11 spať,ale zato každú hodinu sa prebudim,ale nad ránom potiahnem potom dlhšie bez prebudenia....ič ti nato zrejme nepomoze

andreatytler
12. dec 2020

@vasjar To je normalne... to mas trening na to co pride po porode. Chod spat neskor aby si nemusela buntosit o 2:00 rano... radsej chod spat o 12:00 a o 6:00 uz budes hore... vtedy sa budi vacsina babetiek, tak to budes mat uz perfektne natrenovane.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre