Nespavosť v 4. mesiaci

kvetinkaaknitevk
16. júl 2022

Baby čo mám robiť… typy ako nepozerať tv a do Mobilu som skúšala … mám dom 1r dcérku a som v 4 mesiaici a v noci spím max sve hodiny .. dnes som hore od 1 rana a nejde mi zaspať … je 5 hodín ráno … cez deň nevládzem fungovať ale ani zaspať cez deň už to trvá týždeň … nedá sa takto fungovať 🙏🏻😭

taktotedanie
16. júl 2022

Magnezium

nikita151
16. júl 2022

@kvetinkaaknitevk Ja zacinam 7-mi mesiac a aha,tiez som stale hore a cez den fungujem na 50% .... je to katastrofa 🤷‍♀️

juliet86
16. júl 2022

@kvetinkaaknitevk co sa dialo vo vasich zivotoch pred tyzdnom? mala si problemy so spankom v prvom tehotenstve? ak nemozes zaspat tak sa zdvihni z postele a chod inde. aby si mozog nespojil postel ze to je miesto ktore ti sposobuje stres. viem ako tazke to je. ja som nemohla spat 7mesiacov po porode. desiatky noci som nespala vobec. chodila som na psychoterapiu. myslim na teba

pukanec123
16. júl 2022

@kvetinkaaknitevk ja som pri prvom aj druhom tehotenstve mala tuto tehotenskú nespavosť od 4-5 mesiaca, asi tá nepotesim ale mne to neprešlo až do pôrodu 🫠 nemusí to byt ale tvoj prípad.
Skús si dať magnezium pred spaním ako radili vyššie

lydiasabolova
16. júl 2022

ja zle spím všetky 4 tehotenstvá 😂

bessdonna
20. júl 2022

@kvetinkaaknitevk ja spim o kusok lepsie ako pri prvom tehotenstve.pomaha mi kamilkovy caj s medom vecer a poloha taka na boku ale ako keby uz skoro na polke brucha.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre