Nespavosť v 25. týždni

christin1280
17. jan 2021

Ahojte baby trápi vás niektorú nespavosť v tehotenstve? Som 25tt a už veľmi dlhú dobu má trápi nespavosť . Chodím spávať nadránom proste kým niesom úplne vyčerpaná .. ajked cez deň pracujem a vstávam ráno. stále cítim takú nervozitu vnútornú kvôli čomu neviem spať :(

sonnenshein
17. jan 2021

@christin1280 Ano, a trvalo mi to zial az do porodu.

christin1280
autor
17. jan 2021

@sonnenshein oh tak to nieje nič nezvyčajné či? :(

sonnenshein
17. jan 2021

@christin1280 Nie si v tom urcite sama, ale viem ake je to strasne vycerpavajuce 😔
Mne pomohla tehotenska joga (online), ktora ma naucila relaxacne cvicenia, pri ktorych som aspon trosku bola schopna vypnut sa.

mayka730
17. jan 2021

Aj ja to tak mam žiaľ..a to som 39tt a ten posledný mesiac totálne najhorsi ..

bona69
17. jan 2021

Do rána som cumela na telku, poobede som si zdriemla 2h, ale nespala som až do pôrodu, hovorím si teraz že príprava na materskú to bola, lebo mám nespavca😁

margaretka_
17. jan 2021

Ja som po nociach lustila krizovky. Tiez som mala otrasny spanok. Bud som spala prilis tvrdo alebo sa mi spat nedalo

hennyinnsbruck
17. jan 2021

No trvalo to snáď od // na teste do pôrodu 🙈🙈🙈😂😂😂 každú noc som bola par h hore. Hrúza a des.

denden77
17. jan 2021

u mna to bolo najhorsie v 8 a 9 mes., do 4 rana som prepinala telku 🤣🤣🤣
asi sa telo chystalo na deficit spanku 🤷‍♀️😁

christin1280
autor
17. jan 2021

@bona69 ja tiež len čumim do telky do rána a zaspím nadránom a potom už vstávam a poobede hocijak som unavená nejde mi pospať si .. veľmi nepríjemné 😐🙈🙈

bona69
17. jan 2021

@christin1280 ja som sa najprv hnevala že nemôžem spať, nakoniec som sa s tým zmierila a aspoň som pozrela všetky filmy a seriály čo som chcela 😁 teraz môžem byť rada ak pozriem správy večer a rýchlo idem idem pospať aspoň pár hodín. Asi sa s tým len zmier aj ty a užívaj si ešte bruško, zbehne to tak strašne rýchlo a tie chvíle už nikdy nevratis😘

medeaa
18. jan 2021

@christin1280 ja to mam naopak, zaspim pomerne skoro ale od 2 - 3 hod. v noci som uz hore a neviem zaspat :/ uz som pomaly zmierena s tym, ze to tak zostane minimalne do porodu, lebo nic mi na to nefunguje. Citim, ze babo je tiez hore, veselo si kopka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre