Milé mamičky prosím poraďte mi čo na nespavosť celú noc sa budím prehadzujem ani nepamätám kedy som prespalaa celú noc.. mozem si dať nejaký čaj na pokojný spánok alebo medovka ta upokojuje ževraj popoprosim a vaše rady a skúsenosti dakujeeeeem <3
Čaj môžeš, to bábätku nemá ako ublížiť.
no žienky a to vás nepoteším, pretože po pôrode to bude pokračovať....Na zbláznenie...😒
ešte mne lekárka odporučila homeopatiká....
@deti95060810 homeopatiká?? A aké k čomu ti mali pomôcť k lepšiemu spánku??
Mozes med medovku mlieko. Kakavko. Ale pozor na upokojujuce caje bylinkove z lekarne casto obsahuju lubovnik bodkovany a ten nesmies. Na fb je nasa bylinkaren tam vedia poradit. Plus skus viac dodrziavat nejake ritualy. Upokojujuce vone skus. Bachove esencie pripadne autogenne cvicenia a meditacie pre spanok. Jedna finta je ze hovor si v hlave dokola ze za co si za ten den a dni predtym vdacna. Napis ci fungovalo
Ja som pocas celeho tehu prespala iba 2 noci..bolo to otrasne..stale som sa budila a ked som nahodou este zaspala tak pred 6 zvonil budik..doteraz neviem cim to bolo..mozno trosku aj psyxika..
aj ja som mala problem so spankom, najmä pred pôrodom. ale potom po pôrode by som zase spala stále a bábätko nedovolilo. mne pomahalo citat knihu, bala som sa nieco brat, tak som sa snazila si proste unavit oci...
@eliene aj k zaspatiu...Homeop. tehu žienky môžu...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@eliene medovku si dat mozes, ale ja som napr.zle spavala pomaly cele tehotenstvo. Nehovoriac o obdobi po porode 😀