Ahojte, ako ste priberali v druhom trimestri? Ja som konkretne do siesteho mesiaca pribrala len 2kg a zrazu za siesty mesiac som pribrala 3,5kg, je to ok? Zda sa mi to zrazu za jeden mesiac nejako veľa....
@sisi2212 ahoj.. Ja som tiez asi za 5 mesiacov pribrala 5 kil a potom zrazu za siesty 4 naraz..mala som takmer pol hodinovu prednasku o tom ako je to vela a ako sa mi bude tazko rodit..teraz koncim osmy mesiac a schudla som dve kila..takze celkovo mam 7 kil navrch..ono kazda sme ina..ja som pridala vela ovocia do jedalnicka a hlavne nepijem nic sladene tak mozno aj preto sa mi vaha upravila..
@romanka_369 ja mam zatial 5,5kg dokopy a som 25. tyzden, ale teda z toho 3,5kg za posledne 4 tyzdne.... Tak uvidim, no este dosť mam pred sebou a ja si teda sem tam dam aj colu, aj sladkosť..... Tak asi to ked tak obmedzim.... Pojdem teraz aj na vysetrenie cukrovky, tak snad to dobre dopadne
@sisi2212 ja si tiez obcas dam aj pepsi, aj kolacik ved telo si to pyta😊.. Len nejak som sa musela nastavit v stravovani lebo keby priberiem kazdy mesiac 3 kila asi by to bolo vela🙄..pri prvom som mala za cele tehu 9 kil..a 5,5 dokopy nieje vobec vela takze by som si a toho velku hlavu nerobila..
Och a ja vobec neviem, kolko priberam alebo ako, naraz s otehotnenim mi zistili celiakiu, takze realne som v piatom mesiaci a vahu mam cca o kilo viac ako na prvej poradni. Aj u doktora su z toho zmateni, ale tak co uz narobim
@romanka_369 no zatial 5,5kg len teda este 3,5 mesiaca predo mnou, coze tiez presne si hovorim, ze ked kazdy priberiem este 3-4kg, tak by to uz bolo aj vela, tak budem musiet si viac asi kontrolovat stravu, aj ked nejem nejako, ze vela, len dost sladkeho pojem 😂
@zuzuliatko18 to bude asi tou zmenou stravy, ze ste este nepribrala, asi taky šok pre organizmus, ze zrazu dietnejsia strava
@sisi2212 ved to, len potom mam skreslene info, co uz, ked si to ten moj organizmus takto vymyslel
@sisi2212 Do konca druheho trimestra som mala plus 3,2kg a teraz mi zacina 35tt a mam uz 6,3kg do plusu. Nebolo mi ani na zaciatku velmi zle takze prve tri mesiace som nic neschudla 🤷🏼♀️ Mne velmi pomohlo tehotenske cvicenie a prechadzky, mala som aspon nejaky pohyb tak ta vaha az tak velmi nestupala 🙂
@zuzuliatko18 hlavne asi, aby babatko zodpovedalo rozmerom, ako ma a môžete to asi brat v tom pripade ako plus, ze nepriberiete
pri prvom tehu som to mala veľmi podobné ako ty...za 6 mesiacov 1 kg som pribrala a potom každý mesiac 3-4 kg...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@sisi2212 ja ti závidím aj je 2kg za druhý. Ja som v 16 a zatiaľ som len schudla:(