Nenašla som srdiečko cez angelsound, stávalo sa to aj vám?

miriam1983
28. jan 2020

Som v 27tt a dnes som dlho nemohla najst srdiecko cez angelsound. Stava sa cam to? Bilo velmi potichucku.

panda21
28. jan 2020

Čosi nezblázni. Ja som angelsound odložila hneď jak som začala cítiť pohyby a kopance. Zbytočne sa stresujes. Dieťatko sa teraz otáča ako sa mu zachce čiže nemôžeš vedieť kde ma teraz srdiečko. Pokiaľ cítiš že sa vrti tak by som angelsound ani nepoužívala.

miriam1983
autor
28. jan 2020

@panda21 dlho som ho nepouzika,chcela som si spestrit den a teda asi sa vrtelo 🙂 tak mi vzdy uslo.

panda21
28. jan 2020

@miriam1983 keď som bola na 4D tak sa za hodinu prehodil 3 krát 🙈 jedine keby pobehas cele brucho od rebier až po spodok, boky a pod

miriam1983
autor
28. jan 2020

@panda21 ano,aj som tak behala 😀

panda21
28. jan 2020

@miriam1983 ale kľudne môže byť aj chrbatikom a srdiecko úplne schová.. To by sme potrebovali profesionálne ozvy aby sme to dokázali zachytiť 🙈

miriam1983
autor
28. jan 2020

@panda21 asi ano. Ukludnila si ma. Uz sa vrti,no 🙂

miriam1983
autor
28. jan 2020

@panda21 a pohyby dva dni citim uplne dole...

panda21
28. jan 2020

@miriam1983 môj malý ma hlavu pod rebrami, riť na mechuri, ruky za hlavou a nohy pred sebou 😂 čiže ja ho cítim všade, od mechúra až po rebrá 🤷‍♀️ skôr som radšej keď ma spiaci deň 😂

miriam1983
autor
28. jan 2020

@panda21 no,mne siaha teraz tak troska nad pupok. Takze este nie je pod rebrami 🙂

panda21
28. jan 2020

@miriam1983 oni tam majú ešte dosť miesta a plávajú si tam a užívajú si akrobaciu. Za chvíľu už budu natlačené, tak nech si ešte behajú po tom brušku. Ja mam občas pocit že sa mi snaží vydrat z toho brucha von 🙈

miriam1983
autor
28. jan 2020

@panda21 presne a hlavne mam pocit,ze ma z mojho mechura trampolinu 😀

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre