Som v 27tt a dnes som dlho nemohla najst srdiecko cez angelsound. Stava sa cam to? Bilo velmi potichucku.
@panda21 dlho som ho nepouzika,chcela som si spestrit den a teda asi sa vrtelo 🙂 tak mi vzdy uslo.
@miriam1983 keď som bola na 4D tak sa za hodinu prehodil 3 krát 🙈 jedine keby pobehas cele brucho od rebier až po spodok, boky a pod
@panda21 ano,aj som tak behala 😀
@miriam1983 ale kľudne môže byť aj chrbatikom a srdiecko úplne schová.. To by sme potrebovali profesionálne ozvy aby sme to dokázali zachytiť 🙈
@panda21 asi ano. Ukludnila si ma. Uz sa vrti,no 🙂
@panda21 a pohyby dva dni citim uplne dole...
@miriam1983 môj malý ma hlavu pod rebrami, riť na mechuri, ruky za hlavou a nohy pred sebou 😂 čiže ja ho cítim všade, od mechúra až po rebrá 🤷♀️ skôr som radšej keď ma spiaci deň 😂
@panda21 no,mne siaha teraz tak troska nad pupok. Takze este nie je pod rebrami 🙂
@miriam1983 oni tam majú ešte dosť miesta a plávajú si tam a užívajú si akrobaciu. Za chvíľu už budu natlačené, tak nech si ešte behajú po tom brušku. Ja mam občas pocit že sa mi snaží vydrat z toho brucha von 🙈
@panda21 presne a hlavne mam pocit,ze ma z mojho mechura trampolinu 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Čosi nezblázni. Ja som angelsound odložila hneď jak som začala cítiť pohyby a kopance. Zbytočne sa stresujes. Dieťatko sa teraz otáča ako sa mu zachce čiže nemôžeš vedieť kde ma teraz srdiečko. Pokiaľ cítiš že sa vrti tak by som angelsound ani nepoužívala.