Nemám guľaté bruško

4. júl 2022

Ahojte.Som v 19 týždni tehotenstva a trápi ma,ze nemám este gulate bruško 😞 Stále vyzeram,ako keby som bola len dobre najedena.Mam taku priehlbinku,nemam pekne okruhle bruško.Kamaratky si ma sem tam doberali,ci som vôbec tehotná.Som plnoštíhlej postavy a budem prvorodička.Budem ti mat tak celé tehotenstvo,alebo sa to zmení?

autor
4. júl 2022

...

7lenka11
4. júl 2022

Moja mamina, ked cakala brata, az do 7.mesiaca vyzerala ako najedena. Dokopy nic nepribrala, nikto by jej tehotenstvo netipoval a nakoniec sa brat narodil s vahou 4kg 🙂

autor
4. júl 2022

...

viestta
4. júl 2022

Jedného pekného d a sa zobudís a zistíš, že nosíš pred sebou bubienok, pekný vytrceny a gulaty

som_ponorka
4. júl 2022

Buď rada, bruško ešte narastie....kamarátky si nevšímaj

1234321
4. júl 2022

Plnoštíhla? Buď je človek štíhly alebo obézny 🤷‍♀️🤦‍♀️ Ako môžeš byt plnostihla 🤦‍♀️🤷‍♀️

som_ponorka
4. júl 2022

@1234321 normálne, kopec žien je plnostihlich, kedy im bmi este neukazuje obezitu a ani normalnu postavu....staci hodit takyto vyraz do google a hned vie clovek zas o cosi viac...

1234321
4. júl 2022

@som_ponorka ale nedáva to zmysel. Plnostihly? To si zas nejaká žena asi vymyslela 😂 buď tucna/ obézny ale nie plnostihla predsa 🙂

iwesska
4. júl 2022

Bud rada,este sa gulateho brucha nanosiiis,ze ti aj na nervy pojde😁. Ver,ze s takym kotlikom sa neda ani zohnut,ani zaviazat,ani dychat. Ozaj to nie je nic zavideniahodne. Naopak,cim mensie,tym lepsie,ak sa dieta spravne vyvija.

autor
4. júl 2022

@1234321 nepovažujem sa za tučnu,ani obeznu.Pochopis to lepšie,ak napisem ze mám postavu krv a mlieko?Ci aj to pre teba znanena tučná?

autor
4. júl 2022

@som_ponorka tak pani s cislami sa este zjavne s takym vyrazom nestretla.Ona sama asi patrí do kategórie štíhlych,alebo tučných ked nepozná ten výraz ....no co uz....hadam to pochopí,kedze si jej to dôkladne a rozumne vysvetlila.

januska12323
4. júl 2022

No ved ak si tucnejsia tak brucho máš, že je tehotenské bude vidno neskôr ako u takej čo žiadne brucho nemala predtým.

autor
4. júl 2022

@januska12323 bude vidno neskôr - to je pre mna dôležité.

januska12323
4. júl 2022

Kamarátke by som aj v 6.mesiaci povedala, že sa len lepšie najedla, ak je dieťa zdravé tak nemáš čo riešiť.

lorin29
4. júl 2022

Mne vybehlo brusko okolo 6-7. Mesiaca🙂

alex49
4. júl 2022

moja chudá kamarátka vyzerala do šiesteho mesiaca že sa dobre najedla. Až v siedmom sa jej začali pýtať či je tehotná. Ked si pribratejšia, tak tehotenské brucho ti bude vidno až neskôr

pukina
4. júl 2022

Ja som v 25. tyzdni a este len pred par dnami mi brucho vykuklo. No aj tak stale nevyzera ako tehotenske len tucne😀

kitycat
4. júl 2022

Ja som teraz asi 20tt a teda mam pocit, ze mi vyliezlo zo dna na den... Teraz za posledny tyzden uplne az mam z toho celkom nerv, ze to nejako rychlo

mamamasama
4. júl 2022

Ja som v 18tt. Štíhla a bez bruška. Jediné čo mi narástlo sú 🐐🐐

thoughtfulweirdo
4. júl 2022

Ja som mala v prvom tehotenstve také brucho, že v 41.tt som zapla svoju normálnu zimnú bundu a brucho nebolo vidieť 🤣 všetci mi vraveli, že v druhom tehotenstve to vybehne viac a vieš čo? Vtedy som mala ešte menšie 🤭 keď ma známi zrazu stretli s kočíkom, nechápali, lebo ma stretávali pár dní predtým a brucho žiadne nevideli 😅 každopádne je to úplne jedno, ja viem, že väčšina tehotných sa chce pýšiť bruškom, ale to naozaj nie je to podstatné. Tých pár mesiacov preletí a celý zvyšok života na tom nebude nijako záležať.

anavixy
4. júl 2022

Pravdaže sa zmení a zaguľatí, aj keby si rovno tučná, tak sa zaguľatí, ešte má čas 🥰 tiež som sa bála, haha

sorayaardente
4. júl 2022

Ja mam brucho aj za vás, čo tu čítam 🙈

svetlonos
4. júl 2022

Aspom nebudes mat problem z brucha potom chudnut 😅 per to pozitivne, Hlavne ze male je ok

amelie2017
5. júl 2022

Bud rada, aj ja som bola plnostihla a brucho mi bolo vidno uz v 3. mesiaci. Vo 4. som cudzim ludom klamala, ze rodim o mesiac, lebo hykali, ze take brusisko tak skoro. Ku koncu som mala pocit, ze cakam minimalne trojicky, nie 3 kiloveho, ani nie 50 cm chlapceka. Cim dlhsie mensie brusko, tym lepsie. Lahsie sa ti hybe, spi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre