Ahojte.Som v 19 týždni tehotenstva a trápi ma,ze nemám este gulate bruško 😞 Stále vyzeram,ako keby som bola len dobre najedena.Mam taku priehlbinku,nemam pekne okruhle bruško.Kamaratky si ma sem tam doberali,ci som vôbec tehotná.Som plnoštíhlej postavy a budem prvorodička.Budem ti mat tak celé tehotenstvo,alebo sa to zmení?
Moja mamina, ked cakala brata, az do 7.mesiaca vyzerala ako najedena. Dokopy nic nepribrala, nikto by jej tehotenstvo netipoval a nakoniec sa brat narodil s vahou 4kg 🙂
...
Jedného pekného d a sa zobudís a zistíš, že nosíš pred sebou bubienok, pekný vytrceny a gulaty
Buď rada, bruško ešte narastie....kamarátky si nevšímaj
Plnoštíhla? Buď je človek štíhly alebo obézny 🤷♀️🤦♀️ Ako môžeš byt plnostihla 🤦♀️🤷♀️
@1234321 normálne, kopec žien je plnostihlich, kedy im bmi este neukazuje obezitu a ani normalnu postavu....staci hodit takyto vyraz do google a hned vie clovek zas o cosi viac...
@som_ponorka ale nedáva to zmysel. Plnostihly? To si zas nejaká žena asi vymyslela 😂 buď tucna/ obézny ale nie plnostihla predsa 🙂
Bud rada,este sa gulateho brucha nanosiiis,ze ti aj na nervy pojde😁. Ver,ze s takym kotlikom sa neda ani zohnut,ani zaviazat,ani dychat. Ozaj to nie je nic zavideniahodne. Naopak,cim mensie,tym lepsie,ak sa dieta spravne vyvija.
@1234321 nepovažujem sa za tučnu,ani obeznu.Pochopis to lepšie,ak napisem ze mám postavu krv a mlieko?Ci aj to pre teba znanena tučná?
@som_ponorka tak pani s cislami sa este zjavne s takym vyrazom nestretla.Ona sama asi patrí do kategórie štíhlych,alebo tučných ked nepozná ten výraz ....no co uz....hadam to pochopí,kedze si jej to dôkladne a rozumne vysvetlila.
No ved ak si tucnejsia tak brucho máš, že je tehotenské bude vidno neskôr ako u takej čo žiadne brucho nemala predtým.
@januska12323 bude vidno neskôr - to je pre mna dôležité.
Kamarátke by som aj v 6.mesiaci povedala, že sa len lepšie najedla, ak je dieťa zdravé tak nemáš čo riešiť.
Mne vybehlo brusko okolo 6-7. Mesiaca🙂
moja chudá kamarátka vyzerala do šiesteho mesiaca že sa dobre najedla. Až v siedmom sa jej začali pýtať či je tehotná. Ked si pribratejšia, tak tehotenské brucho ti bude vidno až neskôr
Ja som v 25. tyzdni a este len pred par dnami mi brucho vykuklo. No aj tak stale nevyzera ako tehotenske len tucne😀
Ja som teraz asi 20tt a teda mam pocit, ze mi vyliezlo zo dna na den... Teraz za posledny tyzden uplne az mam z toho celkom nerv, ze to nejako rychlo
Ja som v 18tt. Štíhla a bez bruška. Jediné čo mi narástlo sú 🐐🐐
Ja som mala v prvom tehotenstve také brucho, že v 41.tt som zapla svoju normálnu zimnú bundu a brucho nebolo vidieť 🤣 všetci mi vraveli, že v druhom tehotenstve to vybehne viac a vieš čo? Vtedy som mala ešte menšie 🤭 keď ma známi zrazu stretli s kočíkom, nechápali, lebo ma stretávali pár dní predtým a brucho žiadne nevideli 😅 každopádne je to úplne jedno, ja viem, že väčšina tehotných sa chce pýšiť bruškom, ale to naozaj nie je to podstatné. Tých pár mesiacov preletí a celý zvyšok života na tom nebude nijako záležať.
Pravdaže sa zmení a zaguľatí, aj keby si rovno tučná, tak sa zaguľatí, ešte má čas 🥰 tiež som sa bála, haha
Ja mam brucho aj za vás, čo tu čítam 🙈
Aspom nebudes mat problem z brucha potom chudnut 😅 per to pozitivne, Hlavne ze male je ok
Bud rada, aj ja som bola plnostihla a brucho mi bolo vidno uz v 3. mesiaci. Vo 4. som cudzim ludom klamala, ze rodim o mesiac, lebo hykali, ze take brusisko tak skoro. Ku koncu som mala pocit, ze cakam minimalne trojicky, nie 3 kiloveho, ani nie 50 cm chlapceka. Cim dlhsie mensie brusko, tym lepsie. Lahsie sa ti hybe, spi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
...