Neistá odpoveď lekára ohľadom pohlavia v 21. týždni

endzika1
22. mar 2017

Ahojte mamičky 🙂 Dnes sme boli na poradni, a dr.nám povedal že to "vypada" na dievčatko... Jeho odpoveď na moju otázku či to je aspoň na 90% nebola istá... Bolo citit s neho strašnú neistotu... Mate niektorá takú skúsenosť že Vám dr. Povedal že to vypada na dievčatko a predsa to bol chlapček? Bo sa to tam môže vraj ešte ukázať 🙂 ..Tak som sa tešila že sa to už dozviem dnes, a sám si nebol istý... Sme v 21tt 🙂 Ďakujem za odpovede

mirkakab
22. mar 2017

Mne lekárka tvrdila do 8. mesiaca že to bude chlapec, tak nakoniec dostal meno Tamarka 🙂

endzika1
autor
22. mar 2017

@mirkakab to musí byť strašne 😀 tohto jediného sa bojím , preto radšej ešte asi počkám a potom budem kupovať 🙂 v utorok ideme dr. Grochalovi do Martina, tak ten nám snáď povie už na 100% 😍

siska53
22. mar 2017

@endzika1 jasne! Nas sa na 100%ukazal ako chlapcek mesiac pred porodom. Potvrdil sa moj pocit,ze cakam chlapceka.

jance333
22. mar 2017

keď je bábätko dobre otočené, na 3D ti povedia presnejšie. pri 2D to môže dosť skresľovať, napr. keď je z boku a zapletie sa do okolia nožičiek pupočná šnúra a pod.

siska53
22. mar 2017

@endzika1 a kamoska sa pri obch detoch dozvedela pohlavie az po narodeni lebo deti boli cely cas tak otocene,ze sa to vobec nedalo zistit.

endzika1
autor
22. mar 2017

Bo ja mám pocit že bude chlapček, ale už si myslím že to bude asi tým ,zea ho tak veľmi chceme 🙂 samozrejme sa potesime velmi aj dievčatku, len ked sme si teraz taký neistý keď dr. Povedal s neistotou ze vypada to na dievcatko 🙂

3petka
22. mar 2017

@endzika1 my sme až do začiatku 7 mesiaca čakali dievčatko a zrazu na poradni vyhupol pindik. Museli sme si zvykať na novú skutočnosť lebo už sme ho oslovovali menom.

lulu369
22. mar 2017

@endzika1 pri synovi som sa dozvedela až v 28 tt, že to bude chlapček a krásnu spomienku na foto zo sona. Doktorka mi vytlačila foto pipika😅 Pri dcérke mi zasa doktor asi 3 - 4-krát povedal, že to vyzerá na kávové zrno...
Ale poznám baby - jednej celé tehu tvrdili, že bude mať dievčatko a po pôrode jej oznámili, že má chlapca, druhej zasa celé tehu tvrdili, že bude chlapec a po pôrode jej oznámili, že má dievčatko

eriksonka1234
22. mar 2017

Aj my sme čakali akože dievčatko a máme Damianka,ale ver mi,že ako mama,ktorá má doma obe pohlavia ti môžem zaručene povedať,že je to úplne jedno,obe sú zázraky a milujem ich rovnako silno a aj ty budeš....

gabona1
22. mar 2017

Aj moja susedka čakala dievčatko po dvoch synoch, všetko nakúpili ružové, aj náušničky mala v pôrodnici a narodil sa chlapček. Bolo to pre ňu strašné sklamanie, teraz je už veľký a zlatý chlapček, a ona tento príbeh všade rozpráva.

ajvy66
22. mar 2017

U mna boli obe dievcata na 80 percent a aj su to baby 😊

h2
23. mar 2017

@endzika1 Ahoj, so mnou bola v pôrodnici baba, ktorá tam išla s tým, že ide porodiť dievčatko a dopadlo to tak, že na pôrodnej sále museli s manželom narýchlo vyberať meno, lebo to bol nakoniec chlapček. 🙂

rita92
23. mar 2017

Moja gynekologička mi v 18 tt na 2D videla chlapčeka, následne sme išli na 3D v 21tt, maličké však malo prekrižené nohy, čiže lekár nevidil pohlavie.. Tvrdí však, že budeme mať na 100% dievčatko. Veriť mu však ešte neveríme 😀 V 22 tt gynekologička opäť nič nevidela, lebo maličké bolo otočené chrbtom...
Budeme mať teda prekvapko a pripravené 2 mená 👶
Ale snáď na treťom skríningu sa nám už maličké ukáže 🙂

libus83
23. mar 2017

Nam pri prvom tvrdili ze dievca..na sale sa z toho vykluk Jakubko...pri druhom tehotenstve tvrdili ze chlapec, po prvej skusenosti sme mali pripravene meno aj pre chlapca aj pre dievca.mame Matejka...hlavne nech su deticky zdrave...to je najdolezitejsie🙂

mon895
23. mar 2017

16tt nam povedali dievcatko, 20tt 100% chlapcek a v 22tt nevedeli identifikovat :D takze uvidime v 30tt... (zakazdym nam povedal iny lekar) podla mna jedine 100% je az po porode 🙂 nakupujeme radsej prevazne neutralr veci a mrna prichystane pre obe pohlavia

eriksonka1234
23. mar 2017

@mon895 tak by to mal byť chlapček🙂

mon895
23. mar 2017

@eriksonka1234 no aj ja si to myslim ale kedze mi v 22tt nevedel povedat radsej to berieme s rezervou a nakupujeme prevazne neutralne veci 🙂 nam je pohlavie jedno bude to prve babatko 🙂

kacenka2803
23. mar 2017

@endzika1 absolútne sa netráp ja som do 8mesiaca nevedela čo to bude moja lekárka mi povedala že to bude tak 50 na 50 he he stále bol tak natočení že sme nevideli nič ... Hlavne nech je drobček zdraví 😀

katka253111
23. mar 2017

@endzika1 ahoj, ziaden stres...nemas istotu az kym neporodis 🙂 kolegyni tvrdili cele tehu, ze to bude opat dievca, este aj vecer pred porodom a bum-narodil sa chlapec 🙂

Moj sa dlho skryval, v 5mes ked som bola na pohotovosti, tak mi dr povedal, ze dievcatko (inak podla vsetkych predpovedi - este aj co mi kolegyne iglou vestili, tvar brucha, priznaky, jedlo atd) vychadzalo to na dievca... v 7,5 mes ze chlapcek a uz to aj zostalo - moj drobec ma v pondelok jz 2 a pol rocka 🙂 a nemenila by som ho za nic na svete 🙂 nakonirc som rada, ze mam chlapca, nemusim riesit ziadnu ruzovu farbu a mame vsade kopec auticok, rad vsetko montuje, skrutkuje... proste mne je to tiez blizsie nez milion babik, sponiek a somarin ☺☺☺

Ale uz som odbocila... 🙂 nakup hlavne neutral vecicky, aj ked kludne nejake aj vo farbe, na doma sa ponosi hocico (moj kolkokrat bol aj v ruzovych body po kamoskinej dcerke) 🙂

eriksonka1234
24. mar 2017

@katka253111 hmnmm,to som si aj ja hovorila a aj tak som pri druhom túžila po dievčatku,som šťastná,že sa mi po dome povaluju bábiky a poniky,je úžasné mať dcéru,takisto ako aj syna🙂

katka253111
24. mar 2017

@eriksonka1234 to je jasneee...kazde dietatko je uzasne 🙂

bienennest
27. mar 2017

@endzika1 Ahoj, mne moj skuseny lekar 4x po sebe zopakoval ze to bude 100% diavcatko a par tyzdnov pred porodom sa zrazu opravil, ze predsa len chlapec. Nakoniec sa narodil zdravy syncek. A to som mala aj 3D ultrazvuk.. takze som trosku skepticka k urcovaniu pohlavia pomocou ultrazvuku. Pri najblizsom si dam urobit krvny test na urcenie pohlavia.. lepsie ako znovu zazit to sklamanie ked uz ma mamicka vsetko prichystane. Dnes to uz vobec neriesim, tesim sa z mojich 2 zdravych syncekov ale vtedy som to tazko znasala lebo som sa uz identifikovala z dcerkou.

luci5
27. mar 2017

ja som nevedela ani pri jednom tehu čo čakáme, podla mna je to krajšie dozvediet sa to až potom. a kedže som nevedela ani pohlavie, tak ani mená som neprezradila, ani chlapec ani dievča, a bolo to pekné prekvapenie ako pre manžela tak aj pre celú rodinu 🙂 P.S. obidve boli dievčatá 🙂

sense
27. mar 2017

kedze som mala problemy tak som chodila castona sono a nievzdy tam bol moj lekar...tak 5 roznych lekarov mi povedalo ze to vyzera na dievca ale nie na 100% a bolo to dievca

lenka0110
5. apr 2019

@bienennest ahoj prosim ta viem ze je to stara diskusia ale v ktorom roku tu tvrdili dievcatko a bol to aj tak chlapec?

bienennest
5. apr 2019

@lenka0110 ahojj, moj misko (co mal byt zuzanka😉) ma teraz 5 rokov

sonia.
5. apr 2019

@endzika1 Ahoj, tak ako ti dopadlo? Co povedal dr. Grochal?

kacatko
5. apr 2019

@endzika1 Ahoj,v cca.20 tom týždni som bola na morfologickom ultrazvuku u Kocha v BA priamo u primára a povedal, že na 99% čakám dievčatko čomu sme sa samozrejme po troch chlapcoch tešili. No a o dva mesiace na 3D ultrazvuku sme sa dozvedeli ,že čakáme Samka , tak už máme menšie futbalové družstvo 😂⚽️

lenka0110
6. apr 2019

@bienennest a prosim ta to ti aj na 3d utz potvrdili dievcatko ? V ktorom tyzdni to zmenili na chlapca?

bienennest
6. apr 2019

@lenka0110 zial ano, 3d tiez moc nepomohlo. to, ze to bude chlapcek som zistila az v 33.tyzdni. pri dcerke som si nechala robit test pohlavia z krvi v 10.tyzdni a tie su 100% spolahlive. A tam vyslo dievcatko a aj bolo dievca. Lutujem, ze som to nepoznala uz predtym.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre