Ahojte dievčatá, nemám žiadne príznaky tehotenstva ale pred cca 5 mesiacmi som mala chránený sex kde sa partnerovi zošmykol kondóm a neviem či niečo ostalo vo mne.. Ak áno tak by som bola v 18tt. Robila som si mnoho tehotenskych testov (pepino, babylove, mamatest) a všetky boli negatívne. Robila som si ich priebežne a v rôznych častiach dňa. Menštruáciu mam omnoho slabšiu ako inokedy. Ale poslednú dobu som na sebe spozorovala väčšie bruško a pri cikaní veľké množstvo priesvitného výtoku ktorý akoby visel z pošvy. Môže to znamenať aj napriek negativnym testom a menštruácii tehotenstvo? (u gynekológa som bola cca 12tt kvôli tej menštruácii a skontroloval ma hmatovo ale nič mi nepovedal tak neviem)
Kolko mas rokou?😯
... Upozornenia zapnute😂😂😂😂 toto musim citat....😂😂😂😂
Niekto sa riadne nudi ...
Och joj ......toto nemoze byt ani pravda
Ak máš negatívny test a menštruáciu, mala by si vedieť že nie si tehotná už máš 21 rokov. Tehotenský test môže robiť niekedy chyby - duchovia. Len to pár dní po oplodnení. Nie si tehotná, keď ti rastie brucho to bude asi z jedla. 🙂 alebo si to všetko namýšľaš. Skús si pozrieť články na Google pod kľúčovými slovami: pseudotehotenstvo 🙂 a možno nejaké základy biológie.
Mňa by len zaujímalo ako vyzerala ta prehliadka u doktora, to si len prišla vyliezla na kozu a že na chyť si? Veď si mu musela povedať prečo si u neho a aký máš problém či si si hubu nechala vtedy doma?
Autorka sa nejak podozrivo neozýva...
@matazirafa prišla som za ním kvôli tej menštruácii a pýtala som sa na tehotenstvo ale k tomu mi nič nepovedal iba mi predpísal nejaké tabletky (názov si nepamätám) nič viac
Silne o tom pochybujem... ešte si psychicky privolas fantómove tehotenstvo
@kikajetop Ste mladučká, tu sú prevažne staršie, skúsenejšie ženy. No a podľa seba súdim teba. Kadečo sa môže stať, osobne poznám ženu, ktorá v 7. mesiaci zistila, že je tehotná, mala menštruáciu normálne. Je to síce jednoduchšia žena, ale že necítila pohyby, zmeny na sebe, no neviem. Každopádne všetko je možné, choďte ku gynekológovi a na rovinu sa ho opýtajte, či nie ste tehotná, trvajte na sone. Ak bude neochotný, zmeňte gynekológa.
@kikajetop asi to neni jednoduche rozmyslat... Ale napadlo ta ist este raz lekarovi ked uz ti aj brucho rastie 😜😜😜
@kikajetop ja neviem nechceš ísť k nejakému doktorovi na hlavu?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To sa pytas vazne? 😲😲😲😲😲😲