Ahojte, momentálne som 22+2, už asi dva týždne cítim pravidelne pohyby vždy ráno, po jedle na obed a hlavne večer a boli to naozaj intenzívne kopance, no už asi 4. deň som bábätko poriadne necítila, naozaj možno dva kopance za deň, skúšala som už asi všetko aby sa rozhýbalo ale nič nepomáha, niekde som čítala že to môže byť normálne že sa len inak uložilo, niekde zasa že mám ísť radšej na pohotovosť, stalo sa vám niečo podobné ?
@svajdovajana bábätko vieš "stimulovat" sladkým... mala by si cítiť aspoň 1 pohyb za 8 hodín, aspoň tak mi povedali v nemocnici.
Keď máš pochybnosti, chod do nemocnice na pásy. Ja som tak bola 3x.
@svajdovajana určite choď hneď zajtra rano ku svojmu gyn, radšej to preveriť než potom lutovať
Toto mi moje bejby robí stále....aj v nemocnici som už bola, všetko bolo ok. Daj sa pozrieť, budeš pokojnejšia. Tiež si na to zvykám ťažko 🤦
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to pri prvom tiez tak mala. Strasne som sa bala. Cely den spal. Citila som ho tak raz za 4-5 dni. Ale ak by si mala velmi zly pocit, radsej chod.