Necítim pohyby bábätka v 21tt

simafal
16. nov 2019

Dobrý deň , žienky milé som prvý krát tehotná v 21+2tyzdny a ja stále necítim pohyby dieťatka mám už trošku strach keď som sa pýtala svagriny tak ona mi povedala ešte ona vždy len vybela také jak bublinky na bruchu ale necítila nič len že ja ani nič nevidím ani nič necítim mám ozaj strach čo mám robiť?

snehulienka8
16. nov 2019

@simafal mozno citis, ale nevies, ze su to pohyby..😉 ak lekar povedal, ze ste ok, tak nestresovat

era777
16. nov 2019

@simafal nic staci vyckat 😊 ono to pride, vobec sa nestrachuj ... Kludne to moze zacat az 23 tt 😊 niektore citia uz v 15 , niektore aj v 23 napr. 😉 Je to individualne ...

h_petra
16. nov 2019

V pohode, ja som s dvojickami v 21 tt citila nieco, co som si absolutne nebola ista, ci su to pohyby a bolo to fakt minimalne.
Nemaj strach

verona1989
17. nov 2019

Neboj ja som citila prvy krat asi cca v 23tt a potom uz to začínalo uz viac a doteraz to nemam bohvie ako extra silne ale mam.placentu vpredu tak mozno aj ty mas. Zachvilu budes citit daj tomu este 2 tyzdne. Nikedy je len inak ulozene ;)

simafal
autor
17. nov 2019

Ďakujem baby za odpovede ukudnili ste ma trochu

nini1010
17. nov 2019

Najlepsie budes citit pohyby tak,ze si lahnes na chrbat s vystretymi nohami.Babatko sa hybe velmi velmi malo v takomto tyzdni a kludne moze byt tak ze nieco zacitis a potom aj tyzden vobec nic.Je to normalne.Ale skus lezat napr pri telke na chrbte s vystretymi nohami a uvidis.Plus ja mam skusenost ze sa mi deti od 19tt ozyvali v priblizne rovnakom case.Syn vecer medzi 10-11 a ked som pustila hudbu tak viac.Dcera bublinkovala a robila jemny pohyb ako ked si prejdes jazykom po dasne lica a syncek klopkal,dosllva akoby tukal prstekom.Takze to chce trpezlivost. 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre