Aj vy to zeny mavate? Ja rano vstanem som trochu hladna a cez den vobec nemam chut do jedla nutim sa jedine ococie zeleninu pozobkam a varene ma az napina zle mi zatial nieje som 7tt
@diaszoky ja som v 27tt a stale nemam velmi chut do jedla, maly mi uz tlaci na zaludok, tak podla mna jem menej, ako ked som nebola tehotna. Na zaciatku som to mala ako ty pises, nemala som chut, lebo hocico som zjedla mi bolo tazko a bolo jedno ci slaninu alebo paradajku 🤷🏼♀️ jedine na co mam chut od zaciatku az do teraz je ladova cola, kt mimo tehotenstva pijem tak 2x do roka 🤦🏼♀️ Ma to aj vyhodu, ze som zatial pribrala iba nieco cez 4 kila 😂
Mne nechuť do jedla začala asi tak týždeň po počatí (ešte som ani len netušila, že som tehotná). Napr. som začala normálne jesť obed, ale cca v tretine taniera som sa zrazu cítila totálne plná, že už ani hlt navyše som nevedela zjesť. Myslela som, že mám pokazený žalúdok 😂 Od 7.-8. tt, až do nejakého 13. tt som už mala väčšie nevoľnosti, keď som prežívala na “polystyrénových” chlebíkoch a rožkoch s maslom.
A prsia mám citlivé nonstop, od začiatku až doteraz (24 tt).
@diaszoky ja som nechuť do jedla mala až do 6.mesiaca a doktor povedal, že to je v poriadku a nemám sa tym zbytočne stresovať, pokiaľ je malý v poriadku 😊 Vravel, že každá tehotnost je iná a mení sa to, teraz som v 8.mesiaci a jem už konečne normalne aj keď občas mam deň, keď mi neberie
@diaszoky a prsia ma boleli do konca 1.trimestru cca😊 Zväčšili sa cca o dva čísla, tak sa necudujem tej bolesti 😁 Aj dvorce sú o dosť väčšie a tmavšie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
u mňa to až takýto extrém nebol, ale v jednom tehotenstve som napr. nemohla ani pomyslieť na sladké jedlo (žemľovka, nákyp, palacinky...), z tej predstavy mi bolo ťažko... najviac mi chutili pomaranče 🙂