Ahojte. Zacinam 4 mesiac tehulkovania. Prvy trimester som bola stale hladna, nevracala som, jedla som jedno cez druhe. Teraz naopak mam uz 3 dni problem s tym ze mi jest nechuti ? Je tento stav normalny ? Vystacim si s jogurtom, bananom, mliekom. Mali ste niektora podobne skusenosti ? Tlacili ste sa do jedla ?
Ahoj, ja som prve dva mesiace skoro nič nejedla maximálne melón a hrozno, piškóty. Pila som tak, že som bola rada ked ma nenaplo. Je to úplne v poriadku. Hlavne nejesť nič nasilu. Hlavne si nájsť niečo, z čoho ti nebude zle a to jesť kludne aj mesiac ked nič iné ti nepojde dole krkom. 😊😊👌🏻 Hlavne no stress.
ja som pat mesiacov okrem cerstveho ovocia a zeleniny nejedla nic varene, nic. a potom to uz pomaly slo zjest nieco
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ano, v prvom tehotenstve a aj teraz mam nechutenstvo. Netlacim jedlo nasilu, zbytocne by mi bolo zle, ale snazim sa, aby to, co do seba dam, bolo zdrave