Ahojte, práve sme dobrali duphaston v 17tt, vraj už viac netreba. Chcela by som vedieť, či máte niektorá negatívnu skúsenosť, že by po vysadení duphastonu po 17tt naslali komplikácie?
tiez som vysadila okolo 18 tt a nenastali ziadne kompikacie
ani u mna nie 🙂 brala som ich od 5tt (kvoli krvacaniu) do cca 16 - 17 tt
U mna ano lekar mi ich vysadil v 12 tt ze netreba uz brat a teraz lezim v nemocnici z krvacanim a spinenim ...
ja som vysadila na lekárov podnet pred 3 dňami duphaston, som v 15tt a zatiaľ všetko o.k.. Dúfam, že ak som mala krvácať, tak už by to prišlo, či?
ziadne komplikacie...brala som ho pri oboch tehotenstvach...do 17 tt
ja som duphaston vysadila v 13tt...lekar mi kazal dobrat celu skatulku a uz novu nezacat...aj ja som sa bala ci mi to nieco nespravi s hormonmi...ale nastastie absolutne to bolo ok.
Nie vysadila som uplne v dokoncenom 12tt, hlavne treba vysadzat postupne - znizovat davky, nie naraz. Brala som ho preventivne, lebo som mala IVF
Ja som ho brala od 6-teho tyzdna pre krvacanie z velkeho hematomu. V 20. tyzdni som ho postupne vysadila a o tyzden na kontrole som mala krcok ako tesne pred porodom (podla slov lekara stav "ani kychnut, ani zakaslat" 🙂 ), takze bol nasadeny opat az do 30-teho tyzdna.
ja som ho brala od nejakeho 4 tyzdna kvoli krvacaniu spolu s ascorutinom, praskla mi cieva. okolo 11 tyzdna som ho vysadila. a zatial je nastastie vsetko ok. v pondelok idem na kontrolu a dufam ze to aj lekar potvrdi ze malinke je ok.
Ahojky,som v 18tt beriem duphaston od zaciatku tehu,asi koli tom ze som prekonala potrat a aj som spinila stale na zaciatku.Dr.mi povedala ze budem brat do 18tt.Vravela dobrat krabicku.Beriem rano do ust a vecer do pošvy.To len normalne brat az d poslwdnej tabletky.Niekde som citala ze sa ma vysadzat postupne.Neviete mi poradit.A ako Vam dopadlo tehu,pri uzivani a po vysadeni.Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
U mňa nie, tiež som vysádzala v 17tt. Pred užívaním som krvácala. Malú som potom bez problémov donosila, dokonca prenášala 😉