Ahojte tehulky som 18tt a citim na pravej strane bruska take napnutie ako natahovanie koze alebo ani to neviem pomenovat a vcera vecer ked som sa polosedu posadila som zacitila take ako keby sa na tej strane pravej babo natahovalo take natiahnute a tvrde neviem co to moze byt preto vas prosim poradte mi
ja to nemam ani ako kopance ale ako keby sa natahlo alebo take nieco mam tam take tvrde tak snad sa nemusim obavat a bude to len drobec
to mavam aj ja 🙂 to je urcite drobec 🙂 a presne ako pise zuzulica ked som bola na boku a dam sa na chrbat ostane taky kopcek 🙂 mne sa to podarilo aj odfotit raz lebo velmi rado sa schovava to moje drobca... a ja citim tiez babo od 18tt a som prvorodicka.. teraz som v 20 a citim uz riadne kopanceky 🙂 ale presne ako pises take ako keby tahanie... ja som sa smiaal ze to sa male presuva sjednej strany na druhu 🙂 a napina sa a vystiera 🙂
mne sa to raz stalo aj ked som lezala zrazu mi stvrdlo brucho na jednej strane a na druhej bolo uplne makke :D sranda :D no vsak este teraz kym maju miesto tak vymyslaju, za chvilu to uz bude horsie :D
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To asi cítiš drobca,mne sa robilo,to,že keď som ležala na boku a potom som sa otočila na chrbát,zostala mi taká hrča na jednej strane,to tam drobec trčal 😉