Nadmerné ochlpenie a príprava na pôrod

sisa_89
9. nov 2015

Ahojte dievčatá, viem že by som to nemala riešiť hlavne nech je bábätko zdrave. Ale mam až paniku z toho keď si spomeniem že ma chyti porod a ja sa nestihnem nachystat, Chystanie myslim holenie a depilacia, od puberty trpim nadmernym ochlpenim, vtedy som so.zacala holit všetko kde som si videla chlpok viem urobila som hlupost ... teraz si musim depilovat zadok brucho stehná, holit nohy. .a depilacia mi vydrzi tak dva dni a už mi rastu chlpky znova, Prosim vas ma to z vas niekto, ako ste to riesili pri porode a v nemocnici keď ste lezali ?naozaj sa velmi za to hanbim a cele tehotenstvo rozmýšľam ako to vyriesim:(

sardinka335
9. nov 2015

@sisa_89 ako sme to riešili? V duchu hesla ,,vzdy pripravená,,. Proste priebezne som sa holila, nesom sice nejako zarastena ale proste snazila som sa udržať si nejaky štandard - zase nejake mini chlpky nevadia ani na gynde. Ked som vedela ze idem na poradnu tak som sa ,,nachystala,, a ked som uz vedela ze idem rodiť tak to iste - zase je mala pravdepodobnost ze prvorodička porodi ,,za 5 minut,, často je ešte dooosť času aj na oholenie. V nemocnici ten zaklad sa da poriešiť...si tam len 4 dni ak je všetko ok tak sa to da zvladnuť.

mia265
9. nov 2015

Moja pred pôrodom v kontrakciách ti to bude šuma fuk,čo s tebou robia,myslím, že nejaké holenie ani nebudeš vnímať, to bude to posledné,čo ťa bude trápiť 😀

zdena12345
10. nov 2015

ku koncu tehotenstva budes chodievat na kontroly stale castejsie, takze sa vzdy uprav tesne pred a potom pocitaj s tym, ze vacsina porodov nastava +-2t okolo terminu, takze v tom case sa udruj castejsie. Ja som napr musela ist lezat do nemocnice 2 dni nez mi zacal porod, takze si zbal potrebnu vybavu i do tasky do porodnice aby si sa mohla skulturnit, samozrejme aj nasledujucich par dni nez Vas pustia domov. No a potom ak porod zacne tak uz Ti to bude ozaj sumafuk🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre