Som iba v 23tt ale to bábo kope či sedím či stojím či som v kľude či spím proste stále a dosť intenzívne. V prvom tehotenstve som takéto pohyby cítila až nejakom 8 mesiaci preto sa obávam či sa náhodou bábo nechystá von alebo je veľmi veľké. Ďalšia vec ktorá mi nesedí že je dosť nízko 🤨
mne sa moje druhe tiez nonstop hybalo, som sa smiala, ze kedy spi.... ked sa narodila, vsimla som si, ze ona sa vela vrti v spanku 😄
moja prva dcera tak kopala, uz v 16tt som citila pohyby, nikto mi neveril, posledne dva mesiace sa tam neustale prevalovala tak, ze doktorka povedala ze za 30 rokov praxe nevidela az hentak sa hybat dieta v bruchu 🙈 teraz ma 2,5 a nie je hyperaktivna, cakam druhe a teda je lenivejsie v brusku ale vyhovuje mi to, lebo hento bol votrelec cisty ked menila polohu kazdych 20 minut 😅 a toto druhe babo mam velmi nizko, doktor mi prakticky chodi sonom po chlpoch dole ked skenuje a hovoril ze to vobec nevadi ze je tak nizko, ak krcok drzi nic to neznamena 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja citim pohyby od 16.tt 😀 babo je o tyzden vacsie podla Mudr. Grochala 🙂 je to uplne normalne, babo je zdrave a kope si, ovela nervoznejsia by som bola, keby som necitila nic.