Ahojte chcem sa spýtať načo Vám reagovali miminka v brušku?? Som sice v 16 tt ale niekdy necitim pohyby aj 2 dni z čoho som uplne na nervy. Čo Vám pomohlo aby sa rozkopkali???
@majkabr ja som začala cítiť od 18tt vždy začne kopať keď idem niečo jesť hlavne obed.
V 16tt? To je strašne zavčasu. Si si istá že to je bábätko?
@majkabr Nestresuj. Ja som citila kopanie az v 22 tyzdni. Pohol sa ak som ho trosku postuchla prstom ale to som robila len posledne 2 tyzdne lebo ma doktori strasili.
@andreatytler s čím ta strašili ?
@evkakozickova Ze sa narodi mrtve... tlacili ma do porodu v 38 tyzdni a ja som chcela donosit celych 40 tyzdnov a oni ze to je obrovske riziko v mojom veku. Mala som 46, ale embryo bolo od 28 rocej darkyne. A potom ze to je standartna metoda pri IVF tehotenstvach...
Pritom, ked som sa na zaciatku tehotenstva snazila dostat do nemocnice kde sa specializuju na rizikove tak mi doktor povedal ze iba cas ukaze ci je rizikove a odmietol. Nastastie som mala uplne ukakove tehtenstvo bez akychkolvek problemov. A potom 2 mesiace pred porodom zacal vymyslat ze som rizikova a potrebuju ma vyvolat v 38 tyzdni. Som chodila na kontroly na to rizikove kazdy tyzden a vzdy mi akurat povedali ze je vsetko v poriadku. Potom som zistila ze on ma dovolenku a chcel ma porodit pred tym ako pojde. Tak som trvala na 40 tyzdnoch ale uz som mala toho cervika v hlave a trochu som sa bala a tak som toho drobca postuchla ked si nahodou zdriemol prilis dlho.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@majkabr v 16tt som necitila nic.. v 19tt obcasne postuchnutie.. neskor, ked uz ju bolo citit ako by bola chobotnica, pomohlo daco sladke alebo lahnut si na chrbat s vystretymi nohami 😊