Na jednej strane mám tvrdšie bruško. Je to normálne?

bramborix
27. mar 2013

Ahojte som nováčik a chcela by som sa opytat...ked ležim na chrbte a jemnymi dotykmi si prehmatam brucho tak citim ze na jednej strane ho mam tvrdsie ako keby tam bola hlavička...je to normalne? som sice len v 16 tyzdni nemam ani bruško este takže je to hmatatelne...viete mi dat ohladom toho nieake info? Dakujem 🙂

anjelicek26
27. mar 2013

@bramborix - asi nie hlavicka, ale cele babo vypucene 🙂 Isteze 🙂 O chvilu ta ta vypuklina bude aj okopavat 🙂

bramborix
autor
27. mar 2013

ale to je v pohode hej že to je viac napravo a druhu stranu brucha mam taku mäkšiu .... 🙂 haha zvlastny pocit ze si to uz viem tak nahmatat

anjelicek26
27. mar 2013

@bramborix - tak lezi na tej strane 🙂 Moje deti lezali na zaciatku len vlavo, oblubena poloha 😀 Potom sa zacali presuvat, ked bolo menej miesta ;) Ak mas brusko bez tuku, tak to vies nahmatat skoro, aj pohyby citit skoro....

bramborix
autor
27. mar 2013

haha tak moje oblubuje skor pravu stranu 😎 zatial bez tuku takze viem nahmatat 🙂 diky za odpoved hned som kludnejsia 🙂)

gabuci
28. mar 2013

Ja som to mala tiež na pravej strane pri obidvoch tehotenstvách.Je to v poriadku. 😉

sense
28. mar 2013

@bramborix je to normalne, moja zubrienka tiez lezi na jednej strane a to napravo najprv som to len citila a cim dlhsie som tehu tym viac je to vidiet aj navonok volnym okom

zuzulica
28. mar 2013

@bramborix Aj moje to tak malo a od 18tt už som ho cítila aj kopkať,kedže som tiež "sádielko" nemala, tak zachvíľku ťa to čaká 🙂

ammitta
28. mar 2013

Aj môj drobec ležkáva na pravej strane 🙂 Na poradni som sa i pýtala Dr. a hneď mi ho ukázala na ultrazvuku, že tam má chrbátik 🙂 Je to OK.

galaxy
28. mar 2013

Aj mne sa to stáva,ale nie je to stále. Niekedy sa mi stane že mi stvrdne,celé podburško v strede 😒 ale niekedy sa mi spraví len taký hrbolček-na dotyk tvrdý na jednej strane,na pár sekúnd 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre