Myslava - 3/4D Juhamed

gabrielaang
23. máj 2021

Ahojte ktorá bola na prvom ultrazvuku v myslave a povedal vám doktor aj pohlavie bolo to ozaj tak? Bola som uňho v 13+1 pýtala som sa na pohlavie pekne ochotne po pozeral povedal a gratulovať ku chlapčekovi Veľmi sa teším lebo bude to vytúžený syn len mam obavy keďže moja gynda na dvoch poradnach na obyčajnom ultrazvuku nič nevidela 🤦‍♀️ Ďakujem za odpovede

pininka1
23. máj 2021

@gabrielaang tak podla mna je to este skoro aby ti to povedal na 100% navyse su tu clanky o panovi doktorovi.... Tiez som mala tu cest. Mne povedal v 12tt ze 70% dievca a aj to bolo dievcatko.

gabrielaang
autor
23. máj 2021

@pininka1 tak ja som bola uňho spokojná správal sa normálne všetko poukazoval bola som pri ňom aj pri prvom dieťati a tak isto som bola spokojná.. Čítala som recenzie na viac kliník a doktory sa správajú k pacientkam asi podľa nálady mi to tak pripadá 🤦‍♀️😂... Tak uvidím no ze co to bude až to bude dúfam ze mal pravdu

cezpat
23. máj 2021

@gabrielaang Ja som bola u neho a na prvom 3D ultrazvuku mi povedal, že na 80 % to bude chlapec. A mám chlapca 😉.

kikushka2
15. jún 2022
Používateľ kikushka2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kikushka2.

Doktor Juhas je veľmi precízny mne pohlavie povedal a aj ukázal ešte aj odfotil 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre