Myómy počas tehotenstva, 22tt - skúsenosti?

gabuliacik
24. máj 2019

Su tu nejake maminky,tehulky,ktore maju/mali myom/y pocas tehotenstva? Ja mam 3. Dva su 2cm a jeden az 5cm. Ten velky mam vpravo pri slabine. Lekar ma dost vystrasil,ze ak zacnem krvacat,moze byt vsetko v .....
Som na zaciatku 22tt... velmi sa bojim.. poradte,podelte sa s vasimi skusenostami🙏🏼
Dakujem

saskia_98
24. máj 2019

@gabuliacik neboj sa ! Ja som mala pred otehotnenim na lavom vajecniku 5 cm a donosila som zdrave dieta. Aj ked som bola od zaciatku na rizikovom a sledoval ma dr kazde 2 tyzdne na poradni a rodila som predčasne. Inač pohodka len som sa nemohla namahať, dvihať ťažke a mala som cele tehotenstvo len ležať lebo som sa aj skoro začala otvarať ale inač v pohode. Hlavne sa neboj. Všetko dobre dopadne. 😉

gabuliacik
autor
24. máj 2019

@saskia_98 velmi ti dakujem🙏🏼 A som rada,ze si to s babom zvladla. V kt tyzdni si rodila? Prirodzene?

saskia_98
24. máj 2019

@gabuliacik prirodzene lebo cisarak som nemohla zo zdravotnych dovodov a 36 tt ale zas babo malo 3.350 g cize som aj rada ze tak skoro lebo si neviem predstavit keby som tahala do 40 tt alebo 42 tt a rodila prirodzene potom take velke dieta 😁

gabuliacik
autor
24. máj 2019

@saskia_98 wau,tak to si potiahla na skvely tyzden🙏🏼

bistleice
24. máj 2019

ja som mala okolo 6cm priemer pocas prveho tehotenstva na maternici a rodila som v 36.tt, tiez ma dostrasili, predcasnym porodom, krvacanim, nekontrakciami atd ale nakoniec vsetko ok, teraz mam zhruba rovnako velky a uz som v 29.tt a zatial sa rodit nechystam :D

gabuliacik
autor
24. máj 2019

@bistleice a pracujes? Alebo ako fungujes?

bistleice
24. máj 2019

@gabuliacik pracujem z domu na 1/2uvazku, mam 2,5rocnu ktora sa strasne rada nosi na rukach takze sa sice snazim trochu setrit ale nie vzdy sa to da. Na poslednej poradni bolo vsetko ok, tak dufam ze na dalsej bude tiez

gabuliacik
autor
24. máj 2019

@bistleice a lekar sa nejak vyjadruje k myomu? Ja toez pracujem,len par hodin. Robim nechty,takze sedim vacsinu casu... ale posledne dva dni ma dost boli to miesto kde myom je... ty nemavas bolesti?

gabuliacik
autor
24. máj 2019

@saskia_98 bolesti si nemavala?

evita168
24. máj 2019

Ja som mala v druhom tehu myom 3cm pocas tehu narastol na 4cm a bezproblemov i ked na zaciatku som mala dost dlho spinenie vraj koli nemu iba ho sledovali a zostal mi po tehu sa zmensil na 2cm

gabuliacik
autor
24. máj 2019

@evita168 dakujem. Mala si aj nejaky prisny rezim? Alebo si pracovala? Bolievalo ta to?

saskia_98
24. máj 2019

@gabuliacik mala preto aj to rizikove a veľa ležať mi kazal dr ale kvoli tomu malemu zazraku ti to stoji. 😊

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre