Ahojte viem, že diskusii na túto tému je neúrekom. Čo som si prečítala tak väčšinou pohlavie sedelo. Mňa by ale zaujímalo, či je tu nejaká mamička ktorej povedal v 12tt pohlavie a potom to na ďalšom ultrazvuku to tak nebolo?
P.S. Je nám jedno čo čakáme len ma zaujíma štatistika či aj také mamičky sú 😄
@paola357 maloktory lekar (bliziace sa k nikto) ti povie pohlavie v 12tt, kedze v tom stadiu vyvoja sa este len zacinaju prejavovat odlisnosti (pohlavny hrbolcek sa zacina stracat alebo rychlejsie rast) - vacsina lekarov aj tych najvacsich odbornikov to preto nerobi, lebo je tam este relativne vysoke riziko, ze sa "netrafia" a to im potom kazi "dobre meno" 😂 baby v nasej skupine boli u Grochala az neskor v 20tt a vtedy uz povedal vacsine a ziadnej sa nezmenilo
mne povedal, ze cakam dcerku, no v 19 tt...a veru nemylil sa 🙂
Ešte som nepočula že by lekári oznamovali pohlavie v 12 TT. Alebo to u vás bolo tak?
Nám práve povedal v 12tt pohlavie ale nie na 100% tak ma zaujímalo, či niektorej povedal v 12tt a potom na ďalšom sa to zmenilo 😄 Lebo zatial čo som prečítala všetky diskusie tak sedelo aj v 12tt aj v 20tt na sone.
@petamich mne moja gynekologicka 2x povedala spravne pohlavie este pred morfologickym ultrazvukom v 12 tyzdni.samozrejme,nehovorila,ze je to na 100% 🙂
@paola357 sice nie u Grochala, ale pri druhom tehotenstve sme vedeli od 13tt, ze to je chlapec.
@christie11 ono asi ked vidi tak vidi 🙂 zijem fakt v tom, ze vacsina si netrufne ale tusim ti fakt odbornici uz veru vedia :D
@paola357 nám aj na morfologickom potvrdil ze pravdepodobne dievcatko to je
Neviem kto zmenil názov témy,ale vyznie to akoby sa niekto pýtal na plastického chirurga 🙆🤦🤦
Mne pri vsetkych 3 detoch povedali spravne pohlavie v 12-13tt..pri poslednom to bol prave Grochal..
Mne dr. Grochal v 12tt povedal, že bude chlapček a aj bol.
@vilma7 mne primar u nas v 13. tt povedal, že
Ideme mať dievča a teraz mi to Grochal na 3D potvrdil.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@paola357 myslela si dr. Grochala?😂