Ahojte baby boli ste niektora na 4D uzv u dr. Brestanskeho v hlohovci? Boli ste spokojne ? Zaujima ma hlavne pristup lekara. Dakujem
Bola som tento rok u mladeho Brestanskeho a nemam co vytknut 🙂
Super pristup aj ako odbornik skvely. Len momentalne celkom plne terminy maju. Treba sa dlhsie vopred objednat.
@ninaxx prave som sa objednala na 14.8. 😁 sestricka vravela ze do 30teho tyzdna sa da v pohode spravit
@adriana2680 dobrý dr. My sme boli u starého. Len odporúčam ísť skôr. Lebo my sme boli 3 páry na 5 hodinu takže dobrá čakacka 🙂
A to ako sa prosim dozviem ci idem ku staremu alebo mlademu? 😅
@adriana2680 ano tak odporucaju. Do 30tt 🙂
Najlepší gyn, či starý, mladý, či doktorka. Síce už bývam 200 km od HC, ale meniť tohto gyn nemienim. 😃
A ako je to ak má žena veľkú vrstvu tuku na bruchu a za druhé aká je cena. Síce som už v 22tyz. ale chcela by som drobca vidieť lepšie ako pri morfologickom obyčajnom.
@gloria31 50€ ale s tym tukom neviem
Ja som bola pred rokom u mladého. Vyšetrenie ok ale chýbala mi komunikácia, vysvetlenie. Spravil co mal, strčil papier do ruky, vyplatili sme a odišli. Zdá sa mi dosť odmeraný. Už síce to potrebovať nebudem, ale asi by som tam už nešla.
Uz pri morfologickom iba veľmi základné iba pozrieť
Kým nie je problém je možno dobrý ale problém nevidí, osobne poznám viac žien kde nevidel dawn, nepriechodné čreva napríklad.... Takže asi toľko
@adriana2680 ja som bola 28.04. Tento rok a bola som u mladeho a bolo fajn, pekne sme videli babatko, pokukal, pomeral, všetko ok, spokojna som bola.. Platila som 50 eur.. Ale radim objednat sa skôr, lebo maju vela termínov.
@gloria31 ja som tučná a v pohode videl, aj obrazky aj vsetko mam. Cize nemusite sa bat uvidíte pekne
Bola som 27.9 a chytili sme starsieho pana doktora 😁 pokukal malicku zo vsetkych stran pomeral pekne poukazoval .... CD a fotky boli pre nas na potesenie ..... nakolko nam islo o to ze ci je drobec zdravi .... a nakoniec nas pochvalil hned na zaciatku ze mame krasnu dceru (no doktorka moja mi tvrdila uz take 3 mesiace ze je to chlapec) takze sme boli prekvapeny ako sa nas OLIVER premenil na KAROLINKU ......
@00kvetinka00 a nakoniec sa vám teda narodilo dievčatko?
@helen89 ano drobatko nase ...... 2570g 46cm ..... aspon je dlhsie mala nerastie tak rychlo 🤣😆poniektore deti uz s porodnice idu ako valibuci .....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bola som roky dozadu, ale super prístup, odporúčam.