Môžu vitamíny Ladeevita spôsobiť miernu celodennú nevoľnosť?

karamelka14
1. feb 2013

beriem tieto vitamíny od začiatku tehu a prvý trimester mi bolo fajn, vôbec som nezvracala (len asi dvakrát, keď som sa ráno nenajedla). Teraz ale, keď si dám ráno tabletku tak mi je celý deň zle, akoby na vracanie (také čakanie, či budem alebo nebudem zvracať). A vôbec mi potom nechutí jesť. Manžel (btw. lekár) mi kázal, aby som si ich dávala každý druhý deň, a keď si ich nedám tak mi je fajn, ale na druhý deň si dám a zas mi je zle. Máte s tým niektorá skúsenosť? rozmýšľam, že skúsim nejaké iné vitamíny. Viete poradiť, ktoré sú najlepšie? či sa mám poradiť s doktorkou?

saska.t
1. feb 2013

Mne je zle zo vsetkych vitaminov pre tehotne okrem centrum materna a klasickej kyseliny listovej, takze tvoje vysad inak ti bude zle stale a skus inu znacku, alebo jedz len cistu kyselinu listovu.... 😉

liwka
1. feb 2013

ja som brala calibrum babyplan a potom calibrum mami- ale všeobecne sa hovorí, že vitamíny pre tehuľky sú v prvom rade pra tie mamičky, ktoré nemajú dostatočne pestrú stravu (pr. vegetariánky, vegánky...nič proti vám, baby) ak si vieš vitamíny doplniť pestrou stravou, tak ich nepotrebuješ🙂

lenka9g
1. feb 2013

ja som po ladevita vracala každý deň, potom som to uplne prestala brať

katkaseiner
1. feb 2013

ja beriem ladeevita len teraz. ked dojcim, pocas tehotenstva som brala centrum materna... budes asi musiet skusit nieco z coho ti nie je zle.

misza1
1. feb 2013

me toto delal mamavit, ale ladeevita mi nevadi, teda nesmim si je dat nalacno, to jsem udelala raz a do pul hodky byl venku...;)

ajkuska
1. feb 2013

ja som bola vždy proti akýmkoľvek vitamínom v tehotenstve a tvrdila som, že sa dá všetko zabezpečiť pestrou stravou a nie chemickými náhradmi vitamínov, ktorých vstrebateľnosť je nízka, ale nakoniec som musela na odporúčanie hematologičky aj ja brať vitaminý a to femibion a injekčne B12, tak som sa tomu nevyhla.

katuska54
1. feb 2013

ja ich beriem a nic mi nieje...musis na najskor najest..to sa papa az po jedle 🙂

miskalevica
1. feb 2013

mne tiez z nich bolo zle a okrem bolenia zaludka aj zapchu som mala poriadnu. Vysadila som to a teraz cca mesiac beriem maternu a z tej mi nieje zle, ani zapchu nemam.

whiterosses
2. feb 2013

Ja som brala LadeeVita .. žiadna nevoľnosť, brala som aj železo .. a s toho mi bolo na figu, som aj zvracala.. ked som to odložila, hned mi bolo super .. 🙂

matka1412
4. feb 2013

mne z nich je tiež zle a do pol hodiny som vždy vracala a viem, že to aj viaceré kamarátky vraveli... 😉

gabinecka_
13. feb 2013

pri prvom tehotenstve som ich jedla bez problémov, teraz pri druhom hneď ako si dám do 10 min ich vyvrátim..

petrapod1
25. sep 2013

Ahoj, zapajam sa do tejto temy, snazime sa o babatko ,zacala som brat tiez ladevita a tyzden na to ma zacalo boliet brucho a hnacky moze to byt tymto doplnkom? Ma niekto takyto problem dakujem 🙂

bobika492009
25. sep 2013

ja beriem ladeevita , a na zaciatku sa u mna prejavovala zapcha . Zacala som preto ich brat len kazdy druhy den a niekedy okolo obedu, pretoze nalacno mi z nich bolo dost nevolno..

lucinkao
26. sep 2013

ja som z nich vracala cele tri mesiace ale uz ich neuzivam

teddynkova
5. nov 2013

Jej vidím, že to nie som sama.. Z Ladeevita zvraciam do desiatich minut. Stravujem sa v kantíne v práci a doteraz som zeleninu nemusela...Akurát veľa veľa ovocia. Ale v DM predávajú taký nápoj pre tehotné a kojace. Stoji cez euro...ale pre bábo a seba si to kupujem raz za čas!

luccinka1
3. dec 2013

... mne bolo celý den nevolno, tak som to začala uživať pred spaniím večer a problém je preč ....

kika1313
13. mar 2015

ahojte mam na predaj LV 24ks tab. cena dohodou bohuzial mne nevyhovuju

renesens
13. mar 2015

Ja som mala presne to iste a hlavne ak som si LV dala rano nalacno, tak som hned bezala grcat!

kaculda2
13. mar 2015

Mne vzdy z nich tak bolo ked som sa rano nenajedla poriadne a dala si tabletku, ked som si ju dala pocas dna tak nic mi nebolo.

ajana1
13. mar 2015

@karamelka14 cerstve ovocie a zelenina a pohyb na slniecku su tie najlepsie vitaminy ktore najdes. Pozri na internete co mas s cim kombinovat aby si mala vsetkeho dostatok. Napr pomarance s cervenou repou pripadne sosovicu kvoli zelezu a C-cku (ktore pomaha vstrebavaniu zeleza), redkvicky a listovu zeleninu kvoli kyseline listovej, mliecne vyrobky na vapnik - ale dost dlho po pomarancovom dzuse.....

evkaiska
7. júl 2016

Ja ich beriem tiež, po jedle, ale aj tak mi je potom zle a často to končí aj grcaním krátko po tom, čo ich vezmem. Inak ma strašne bolí žalúdok celý deň. Preto tiež rozmýšľam, že ich vymením za iné. :-/

majka311
25. júl 2016

mne po nich tiez byvalo makko, ale zistila som , ze ked za nimi vypijem faakt velky pohar cistej vody, tak mi zle nie je 🙂 skuste

ja31
1. dec 2016

Ahojte. Ženy..maminky..chcem sa opýtať na váš názor..skúsenosť. Ja viem, je tu reč o vitamínoch Ladeevita..ale..poraďte mi..pozná niektorá z vás vitamíny s názvom Yarilo Einstein?? Čo o nich myslíte? Ide mi najmä o 2. trimester..o užívaní týchto vitamínov..

bambiv
30. dec 2017

Ahojte , pripajam moj nazor na dopl.vit.ladeevita, tiez som mavala po uziti celodenne nevolnosti, pripisovala som to zaciatku tehotenstva, lenze po precitani vasich prispevkov musim suhlasit, vit.som uzivala rano, doobeda na lacno, pripadne po ranajkach, nikde sa neuvadza, že sa uzivaju po jedle, podla vasich rad uzivam vecer pred spanim a zatial si musim zaklopat nevolnosti min.takze doporucujem vecer zapit velkym poharom vody 😊hlavne nie na lacno

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre