Ahojte, zajtra ráno idem na ten glukózový test. Idem na lačno, ale môžem pred tým vypiť nejakú vodu keď ráno vstanem?
@orechskrupka áno, toto všetko viem ostatné. Len za tú vodu som si nebola istá...
Ďakujem
@katie253 predtym mozes pit cistu vodu.. Mne este kazala den predtym jest maximalne do 19 hod, potom uz len cista voda... Po vypiti nam zakazali dve hodiny pit... Ale co tu citam, tak vsade je to inac... Niekde je voda po as testu dovolena... Niekde to namiesali s kyselimi citronovu, inde si mozes dat citronovu stavu, inde nedovolia nic len glukozu...
@katie253 ja som išla tiež na lacno deci vody som si dala. Lepšie sa zoberie aj krv z prsta 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katie253 vodu ano, ale nic iné. Odporúčam si zobrať trošku vytlačené ho citrónu alebo citrodeko. Keď si ho dáš do tej vody glukozovej,ľahšie ju vypijes a nebude ti zle. Je to povolené,neskresluje to. A vezmi si aj niečo čo potom zjesť. Po uplynutí testu. Najesť sa až okolo 10tej.... A ranný moč treba.