Ahojte. Baby chcela by som sa poradiť.. Dostaly sme s manželom poukaz na welnes.. Nakoľko platí dokonca roka musíme ho využiť..mam termín na konci januára.. Mame to zajednane na november.. Mate niektorá skúsenosti s tým?? Ci môžem a co nemôžem využiť 3? Môže to nejako ohroziť tehotenstvo?? Napr vyrivka a bazény.. Ďakujem.. .
@lenuskaa92 Kúpanie s tamponom (kvôli infekciám) je v pohode, ak sa vo vode budeš cítiť dobre ty, je to ok. No sauna určite nie.
Najlepšie spravíš ak sa poradis s doktorom,zalezi ci si mala nejaké problemy alebo komplikácie, mne zakázal uplne termalnu vodu,morskú áno.. a ze vraj ani tampon nezabrani infekcii...aspon on mi tak povedal tak netreba riskovat 😕
Jedine bazen aj to s tamponom.nic ine by som nesla ani sa neodporuca.vibec nie sauny.
@lenuskaa92 ja som chodila az do 9 mesiaca.aj infrasauna aj virivka ,s rozumom samozrejme 🙂 ale ja som aj pred tehu chodila, takze telo bolo na to zvyknute..aj od toho to zavisi..ale urcite tam budete mat aj bazen a ine na sprijemnenie beznych dni,tak kludne chodte 🙂
Ja som tiež chodila aj v 9. mesiaci do sauny, bazenov aj virivky.
My sme boli tiez chodila som len do bazena a raz do virivky na chvilu..ziadny tampon som nepouzivala a vsetko je ok 🙂
@lenuskaa92 treba zvazit, aby si potom nelutovala. Ties som pred tehu chodila pravidelne do sauny. V 3 mesiaci som sla do wellness, iba do bazena do 36stupnov a potom som zacala krvacat. Lekarka vravela, ze cela maternica je velmi prekrvena a moze tam prasknut, nejaka cievka.
@lenuskaa92 bazen a sauna v pohode...virivka ak je moc tepla nie.
@lenuskaa92 na saunu by som si dala pozor, ak sa ti potom nechce riesit metlicky
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Bazén je OK. Ale do vírivky ci sauny by som nesla