Môžem mať sex počas tehotenstva, keď som mala hematóm?

annamaria0
9. nov 2021

Ahojte ja mám takú intímnu otázku som v 15tt môžem mať sex počas tehotenstva mala som hematóm a bojím sa brala som aj lieky ďakujem za odpovede

nikpa
9. nov 2021

@annamaria0 ja som počas tehu keď som mala hematóm mala sex od gynekológa zakázaný. Tak sa skús toho svoju opýtať čo ti povie.

deti95060810
9. nov 2021

tiež som mala zakázaný... ale potom po 5 mesiaci sme to porušili ...

annamaria0
autor
9. nov 2021

@nikpa mne zakázal sex od začiatku prečo neviem na rizikovom niesom a jeho teraz mi to zakázal s dôvodu že som mala svrbenie tam dole zakázal mi intímnu hygienu zakázal mi v tehotenstve jesť sladké sýtené vody jesť chlieb a smažené prečo tiež neviem mám jesť celozrnné a zeleniny ovocie nemôžem ani mliečne ale jem všetko čo moje telo potrebuje a čo chce moje dieťa

nikpa
9. nov 2021

@annamaria0 asi preto že si mala hematóm. Sladké a obyčajný chlieb kvôli tým kvasinkam. Ale keď ti niečo zákaže a ty nevieš prečo tak sa predsa opýtaj.

petamich
9. nov 2021

tak, ked ti sex zakazal tvoj lekar, tak ten sex asi nemozes mat 🤷‍♀️ a ano bude to zrejme kvoli hematomu a riziku potratu

nikanu
10. nov 2021

Tak toto by ti mal povedať tvoj lekár. Ak si mala liečený hematóm, predpokladám, že sex by si mala mať zakázaný.

bubinko1506
10. nov 2021

Ahoj, mala som hematom od 6tt do 10tt, cele tehotenstvo sme mali sex zakazany. Chlieb a sladke mas zrejme zakazane kvoli kvasinkam. Odporucam spytat sa lekara, on by mal vediet najlepsie, co robi

annamaria0
autor
10. nov 2021

@bubinko1506 on sám nevie čo je dobre predávkovať ma vedel tomu išlo a nie mám no zakázané tieto potraviny odkedy bol na sone len vak keď som ešte hematóm nemala sex sme mali normálne a bolo všetko v poriadku samozrejme vás doktor nezabudne privrieť do dvery jem čo mi chutí a čo bábo chce a obmedzovať sa určite nebudem 🙂

acrobaleno
10. nov 2021

@annamaria0 Tak ty si lekár či on? Veď sa neobmedzuj v ničom a možno ani bábätko nebude.

marrilyn
10. nov 2021

Tiez som mala hematom, cely prvy trimester pn, kludovy rezim, len lezat, nic nerobit. Ked uz na kontrole po 1.trimestri nic nevidel a uz som dlhsiu dobu vobec nekrvacala, tak povedal, ze kludne mozme mat aj sex. Aj sme mali a dokonca castejsi ako pred tehu, hormony so mnou dobre vtedy mavali 😆
Co lekar, to iny nazor. Ten moj tvrdil, ze hematomy ma vacsina tehotnych, na dlhsej pn ma nechal len pre istotu, kedze moje tehotenstvo bolo po umelom oplodneni.

annamaria0
autor
11. nov 2021

@acrobaleno tak za prvé moja babka je gynekológ len žiaľ ja bývam 400 km od nej a za druhé prečo by akože nebolo by ste tiež nejaká múdra a prajna

annamaria0
autor
11. nov 2021

@marrilyn ja som ani nie že krvácala iba pár hodín alebo ani to nie iba keď som sa utrela tak to bolo také ružové ale brala som kanavit a všetko ostane tak uvidíme inak naozaj je pravda že žena počas tehotenstva si sex užije viacej

malinoismum
11. nov 2021

@annamaria0 Na čo sa pýtaš, keď si evidentne zjedla všetku múdrosť sveta ?!?
- zavolaj babke gynekologičke, myslím ze 400km mobil predsa zvládne - a neobťažuj tu ochotné Kočky, ktoré ti radia a nechcú zle…

marrilyn
11. nov 2021

@annamaria0 tak to ja som krvacala a riadne, myslela som vtedy, ze je po vsetkom. V ten den, ako mi to zacalo, mi pichli dicynone injekciu a este niekolko tyzdnov som ho uzivala v tabletkovej forme, plus ascorutin. Krvacanie postupne ustupilo do tyzdna a spinila som este par dalsich tyzdnov. Moj gynekolog z toho nerobil ziadnu dramu, pnku mi naordinovali este v centre asistovanej reprodukcie, tak mi ju len preventivne predlzil. Po 1.trimestri som fungovala normalne, vratila som sa do prace a ziaden dalsi problem uz nebol. A ten sex mozem potvrdit, ze bol iny, lepsi, a hlavne teda ja som nan mala chut stale. V 3.trimestri sme museli okresat polohy v podstate len na jednu, skrz brucho, ale posledny sex sme mali bez problemov v to rano, co mi poobede praskla voda a sli sme do porodnice.

jana_eyre_2
11. nov 2021

Tak zavolaj babke a nebud podráždená..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre