ahojte maminky
je mozne, aby som citila pohyby uz v 15+2tt, ked som prvorodicka a mam placentu vpredu? ..niesom si tym ista, dnes som uz asi 3x citila akoby bublinky v podbrusku, trosku podobne pohybu criev, neviem k comu to prirovnat a ako to opisat 😃neviem ci si to len nenamyslam, asi od 10tt sa sledujem ci na-ho-dou neucitim pohyb, ale cakala som to az v nejakom 20tt... som blazon? 😁
mozes 🙂 kazdy do ma individualne - ja som tiez postrehla cca. v 17tt (to som si uz bola ista) a som prvykrat tehotna
S placentou vpredu skor nie. Myslim si že su to skor čreva ktore su prirodzene vytlačene babatkom. Jedine že by si bola extra chuda. V prvom tehotenstve som boal chuda velmi a placentu som mala vzadu. Pohyby som citila od 16+ niečo ak si dobre pamatam.
Ja som tiež prvorodička, a úplne prvé bublinky som cítila v 18tt. Mám placentu v predu. Potom okolo 21 - 22 týždeň začali byť intenzívnejšie tie pohyby a už som naisto vedela že sú to pohyby.
@dominika_sk ved preto mi to nejde do hlavy, lebo viem ze prvorodicky citia neskor a ked je placenta vpredu tak este neskor! ja neviem, fakt sa mi zda ze je to ine ako pohyb criev, nechcem si nic namyslat 🙈
@mmbudiakova aj ja si chcem byt ista.. a niesom😂 citala som v jednom clanku rozhovor s gynekologom, ze ked prvorodicka ucito pohyb, tak si je ista ze je to uz pohyb lebo nic take dovtedy necitila, takze ked ma niektora pochybnosti tak to nebudu pohyby 🙈 asi si len namyslam, strasne by som uz chcela citit tie pohyby
Blbosť. Keď raz poznáš svoje telo, vieš čo sa deje.
Ja som.tiez prvé cítila nejak 15+2 a 15+3 už mi i bolo jasné že je to ono. Prirovnala by som to k takej rybičke v akvarku co ti zvnútra ďubka do maternice. Ja som mala strašne akčné dieťa a aj taky zostal 😂
Mala som placentu vpredu a takmer sto kíl. Zvonka na bruchu som necítila /nevidela dlho nič ale vnútri som cítila veľmi skoro.
Juj užívaj si krásne to je.
neostava mi nic ine, len cakat 🙏 snad to o par tyzdnov bude silnejsie a budem si ista ze je to ono
Ja som mala placentu vpredu, tiež prvorodička a cítila som strešne skoro pohyby. Cca 15-16 týždeň. Potvrdil aj Dr, že to pohyby môžu byť, pretože som bola chudučká
Ja som citila v 15 tt a tiež som prvorodička, každý tu ide podľa knižiek a nie je to možné a blbiny tak asi tá žena vie najlepšie. Ale teda ja mam placentu vzadu. Ak má žena placenu vpredu väčšinou cíti pohyby neskôr ale ty vieš co cítiš.
Ja som cítila v 18+1 bola som chuda. Tiež placenta v predu. A to bolo také tuknutie 😍
Ano ja som tiež začala prvé citit 15+3
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?