Baby len taka malá otázočka, stalo sa vám niektorej už že vám povedali pohlavie a neskôr to bol opak? Ide totiž to o to že dnes som bola v nemocnici iba na kontrolný ultrazvuk kvôli žalúdočným ťažkostiam a lekárka mi povedala že dva x pozrela a dva krát to vyzerá na chlapca, dnes som začala 20tt. Môj obvodný sa k tomu ešte nevyjadril tak preto ma to zaujíma či z toho chlapca ešte môže byť dievča. 😃
ked tam videl uz nieco...tak je predpoklad ze to ten chlapec bude...v opacnom pripade by sa dalo o tom premyslat...
Mýliť sa môže ale chlapci sa radi ukazujú baby sú oveľa dlhšie hamblivejsie mne to chalani vytasili hneď na prvom ultrazvuku a dcéra sa schovávala do 8 mesiaca
@nika1971 myslíš v opačnom prípade, že by jej povedali dievča? Ja si skôr myslím, že v dnešnej dobe už keď niečo vidia tak sa nestáva po pôrode prekvapenie.
@mess123 este ti to povedia pri viacerych vysetreniach, ci uz u tvojho alebo ineho dr. Ale mylit sa mozu vzdy, no dnes sa to casto nestava, ze by sa pomylili. No kamaratke najprv povedali, ze to bude chlapec a pri dalsom sone z toho bolo dievcatko 😀
@katarinka89 presne tak...ja som mala podla usg dievcata...a mam chlapov jak hora...ale vtedy neboli specialne ultrazvuky ...pred 17 a 24 rokmi
@nika1971 mne sa teda tiež nepomylili, a to som bola na obyč usg.....čiže v dnešnej dobe už asi 1% zo 100% je omyl.
@mess123 aj máš foto z usg?
kamoške povedali syna a narodila sa dcéra.
Susedka čakala chlapčeka a bolo prekvapenie pri pôrode - dievčatko. 🙂
@katarinka89 ale stava, znamej nezistili pri dvojcatach tretie🙈tak mali prekvapko na porodnej sale🤪🤭 a aj take ze z baby bol chalan (danu babu slo porazit, lebo cela vybava brutal ruzova a....) a aj opacne, len to sa "rozchadza " lahsie pri modrej...
@mess123 pomylit sa moze, ale je to velmi velmi mala sanca pri dnesnych ultrazvukoch...100% je vzdy az pri porode...
@mess123 Ano, moze sa aj lekar mylit. Kamoska pred par rokmi cakala druhe babo. 2ja rozni lekari jej na sone potvrdili chlapca. Tak uz sa tesili na Filipka. A potom mi zrazu vola, ze uz porodila....Danielku. Sok neskutocny. Cele tehotenstvo zila v tom ze cakaju chlapceka a bum narodilo sa jej dievcatkom.
@mess123 skôr sa pomýlia že dievča. Nám najskôr povedal dr dievčatko, ale veľmi skoro zbytočne no a v 21 tt to už bol chlapček ♥️.
@jakubrianka ja presne tak isto 😁
@aurorastone ja som nič nekupovala a keď len v bielej farbe. Jedine ružová mikinka a ružové bodynko sme kúpili a darovali sme 🤩.
Nemyslím si, u chlapca je to skorej jasné 🙂
@mess123 mojej švagrinej lekárka pri sone stále tvrdila, že bude mať dievčatko. A počas pôrodu nastalo prekvapenie - má chlapca.
Kamoške v 20tt povedali chlapec a 25tt už bolo dievča 😃🤷🏻♀️ Bola v šoku… narodilo sa dievča
Môže sa stať,ale je to oveľa menšia šanca ako z dievčatka na chalana. Mne napr u dcéry vedel dr naisto povedať až v 36tt,že je to dievčatko, u chalanov som vedela u jedného v 12tt, druhý v 22tt
Ja som mala byt chlapec som dievca 😄 kamoska nedavno rodila mala mat dievca ma chlapca... Dalsej v 9m konecne povedali ze bude dievca a tiez je chlapec
Mne pri prvom povedali v 20tt ze vyzera to na dievca, ale nie na 100%. V 30tt to uz bol chlapec🙂
Uplne v pohode, jedna znama niesla z porodnice chlapceka v ružovom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mess123 moze sa vzdy, ale v 20tt je uz pekne vidiet pohlavie, takze sanca ze to bude opacne je nizka