Môže sa doktor mýliť ohľadom pohlavia počas ultrazvuku?

rutkalejova
17. aug 2021

Ahojte babi ma nekto skúsenosti s tím ze na ultrazvuku vám povedali pohlavie a narodilo sa opacne ja čakám. Dvojicky a stále neviem urcite pohlavie vraj to vizera na dievcatka ale ze vraj nemám ani nic z určitosťou kupovať lebo sa moze narodiť aj opačne tak som na pochybách ci su to naozaj devcatka ja stále citim ze môžem man aj chlapca a jedno dievča ket že mám samé devcata aspoň jedno kebi bolo chlapec ket ze us deti ne budem man ďakujem za otpovede

sisa_s
17. aug 2021

👀

evica17
17. aug 2021

@rutkalejova ano mozu sa mylit. To sa dozvies az pri porode co to bude na 100% 😀 kup a zozen neutralne vecicky pre obe baba a mas pokoj. Dake biele a kadejake a tie vacsie prikupis potom ked sa narodia.

heleninamama
17. aug 2021

Áno, miliť sa je ľudské 😂😂😂.

tncka
17. aug 2021

@rutkalejova kokos zomrela som🤣🙈mylit sa je ludske ale v tvojom pripade je to na zamyslenie🙈🤣🤣

dskjhfdlkdjhl
17. aug 2021

@rutkalejova pokazilo sa Ti "y" na klavesnici?

renata1405
17. aug 2021
evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lvula
17. aug 2021

V dnesnom svete uz ani fyzické pohlavie nic negarantuje..

mpg
17. aug 2021

@rutkalejova Mne lekár hovoril, že niekedy to dobre nevidieť, ale keď povedal, že budem mať syna, vtedy povedal, že to videl určite.

evica17
17. aug 2021

Baby nebudte hnusne, nie kazdy ovlada gramatiku, a problem nemusi byt len nizke vzdelanie, ale aj ine problemy (dislexia, disgrafia...)

rutkalejova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
abbey1
17. aug 2021

@rutkalejova To nebude klávesnicou. Kto robí u vás úlohy s deťmi?

rutkalejova
autor
17. aug 2021

@evica17 ospravedlňujem sa ale klávesnica píše ine prosím vás chcel som skúsenosti a ne riešiť moju gramatiku

lvula
17. aug 2021

@rutkalejova ja som tvoju gramatiku doteraz neriesila, v zásade mi je to jedno, ale skutočne chceš tak klamat, ze to robí klávesnica? Žiadna klávesnica ti nebude zámerne robiť hrubky, nech je akokoľvek zlomyselna... 😃
Bud komentáre ohľadom tvojho pravopisu ignoruj, alebo proste priznaj, ze to nie je tvoja silná stránka, len prosím neklam 🙏🏻 budes potom aj lepším vzorom pre svoje deti.

janka_266
17. aug 2021

@rutkalejova keď v skorom týždni povedia, že dievča, stále je šanca, že to bude chlapec, ale chlapcov, keď povedia, väčšinou sa to nezmení

haanovajana
17. aug 2021

Áno môže,môžeš mat aj chlapca.

rutkalejova
autor
17. aug 2021

@haanovajana ďakujem vám za otpovede

mapa
17. aug 2021

@heleninamama take pekne tricko som videla: "milica je lucke"
https://www.kompot.sk/eshop-en-us/men/t-shirts/...

maca1984
17. aug 2021

snáď si aj vôbec tehotná,lebo ak sa mílili doktory ako ti-tak amen tma 🙈

alchemilkazltozelena
17. aug 2021

@rutkalejova uz sa radsej nerozmnozuj 🙏

annamalaga
17. aug 2021

@alchemilkazltozelena prečo, to že neovláda moc gramatiku, neznamená, že nebude dobrá mama. Či ?

domka222
17. aug 2021

@heleninamama vizera to tak, že miliť sa je us ako kebi ľudské 🤔😂

rutkalejova
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alchemilkazltozelena
17. aug 2021
katka1389
17. aug 2021

3D ty to ukáže presne .....no mýlia sa veru doktori. No tam to je krásne vidieť .Chlapca som mala pri obyčajnom sone pekne bol vidieť pipík.A mala až na 3 D sa ukázala ....

domka222
17. aug 2021

@annamalaga to nikto netvrdí, že nebude. Ale raz sa bude musieť s deťmi učiť a ak im takto vysvetlí gramatiku, čo je základ všetkého, tak zbohom

dadis
17. aug 2021

@domka222 to predsa nie je pravidlo sa s detmi ucit gramatiku. Ja som sa so svojimi detmi nikdy gramatiku neucila, ani diktaty doma nepisala a maju gramatiku dobru, vsetko zastala skola.
@alchemilkazltozelena to nebolo od teba pekne, ved nie kazdy ma dobre vzdelanie, mozno nemal dobre podmienky, jazykovu a/alebo narodnostnu bariéru...preto sa hned ohanat neodporucanim sa mnozit 🙈, to je silna kava. Vies, ze vela sikovnych ludi pochadza zo "skromnych" pomerov?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domka222
17. aug 2021

@dadis ty si nikdy so svojim dieťaťom nepísala doma ani diktát? A chyby potom skontrolovať ako? Neber to ako rýpanie, ale myslím si, že na základy gramatiky netreba mať vôbec nejaké extra dobré vzdelanie a dokonca ani skromné pomery nemajú na to vplyv. To sa učí na základnej škole, ktorá je povinná

michellia
17. aug 2021

A nie je to jedno? Zakladnu vybavicku kup neutralnu a minimalne mnozstvo oblecenia a neskor dokupis vo farbe. Dolezitejsie je aby boli deticky zdrave pri dvojickach je tam vzdy nejake riziko.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre