Ahojte babi ma nekto skúsenosti s tím ze na ultrazvuku vám povedali pohlavie a narodilo sa opacne ja čakám. Dvojicky a stále neviem urcite pohlavie vraj to vizera na dievcatka ale ze vraj nemám ani nic z určitosťou kupovať lebo sa moze narodiť aj opačne tak som na pochybách ci su to naozaj devcatka ja stále citim ze môžem man aj chlapca a jedno dievča ket že mám samé devcata aspoň jedno kebi bolo chlapec ket ze us deti ne budem man ďakujem za otpovede
@rutkalejova ano mozu sa mylit. To sa dozvies az pri porode co to bude na 100% 😀 kup a zozen neutralne vecicky pre obe baba a mas pokoj. Dake biele a kadejake a tie vacsie prikupis potom ked sa narodia.
Áno, miliť sa je ľudské 😂😂😂.
@rutkalejova kokos zomrela som🤣🙈mylit sa je ludske ale v tvojom pripade je to na zamyslenie🙈🤣🤣
@rutkalejova pokazilo sa Ti "y" na klavesnici?
V dnesnom svete uz ani fyzické pohlavie nic negarantuje..
@rutkalejova Mne lekár hovoril, že niekedy to dobre nevidieť, ale keď povedal, že budem mať syna, vtedy povedal, že to videl určite.
Baby nebudte hnusne, nie kazdy ovlada gramatiku, a problem nemusi byt len nizke vzdelanie, ale aj ine problemy (dislexia, disgrafia...)
@rutkalejova To nebude klávesnicou. Kto robí u vás úlohy s deťmi?
@evica17 ospravedlňujem sa ale klávesnica píše ine prosím vás chcel som skúsenosti a ne riešiť moju gramatiku
@rutkalejova ja som tvoju gramatiku doteraz neriesila, v zásade mi je to jedno, ale skutočne chceš tak klamat, ze to robí klávesnica? Žiadna klávesnica ti nebude zámerne robiť hrubky, nech je akokoľvek zlomyselna... 😃
Bud komentáre ohľadom tvojho pravopisu ignoruj, alebo proste priznaj, ze to nie je tvoja silná stránka, len prosím neklam 🙏🏻 budes potom aj lepším vzorom pre svoje deti.
@rutkalejova keď v skorom týždni povedia, že dievča, stále je šanca, že to bude chlapec, ale chlapcov, keď povedia, väčšinou sa to nezmení
Áno môže,môžeš mat aj chlapca.
@haanovajana ďakujem vám za otpovede
@heleninamama take pekne tricko som videla: "milica je lucke"
https://www.kompot.sk/eshop-en-us/men/t-shirts/...
snáď si aj vôbec tehotná,lebo ak sa mílili doktory ako ti-tak amen tma 🙈
@rutkalejova uz sa radsej nerozmnozuj 🙏
@alchemilkazltozelena prečo, to že neovláda moc gramatiku, neznamená, že nebude dobrá mama. Či ?
@heleninamama vizera to tak, že miliť sa je us ako kebi ľudské 🤔😂
@rutkalejova 🤭
3D ty to ukáže presne .....no mýlia sa veru doktori. No tam to je krásne vidieť .Chlapca som mala pri obyčajnom sone pekne bol vidieť pipík.A mala až na 3 D sa ukázala ....
@annamalaga to nikto netvrdí, že nebude. Ale raz sa bude musieť s deťmi učiť a ak im takto vysvetlí gramatiku, čo je základ všetkého, tak zbohom
@domka222 to predsa nie je pravidlo sa s detmi ucit gramatiku. Ja som sa so svojimi detmi nikdy gramatiku neucila, ani diktaty doma nepisala a maju gramatiku dobru, vsetko zastala skola.
@alchemilkazltozelena to nebolo od teba pekne, ved nie kazdy ma dobre vzdelanie, mozno nemal dobre podmienky, jazykovu a/alebo narodnostnu bariéru...preto sa hned ohanat neodporucanim sa mnozit 🙈, to je silna kava. Vies, ze vela sikovnych ludi pochadza zo "skromnych" pomerov?
@dadis ty si nikdy so svojim dieťaťom nepísala doma ani diktát? A chyby potom skontrolovať ako? Neber to ako rýpanie, ale myslím si, že na základy gramatiky netreba mať vôbec nejaké extra dobré vzdelanie a dokonca ani skromné pomery nemajú na to vplyv. To sa učí na základnej škole, ktorá je povinná
A nie je to jedno? Zakladnu vybavicku kup neutralnu a minimalne mnozstvo oblecenia a neskor dokupis vo farbe. Dolezitejsie je aby boli deticky zdrave pri dvojickach je tam vzdy nejake riziko.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
👀